- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Míg a PC-n 5 perc, mire el tudsz indítani egy játékot, illetve mikor kilépsz várnod kell, hogy vissza jöjjön a Windows.
Most viszont helyet kell cserélnünk, és én védem a PC-k becsületét
A töltési idők sokszor gyorsabbak konzolon, de vannak. Egy Forca3 is keményen tölt a pályák előtt, a Mass Effect is gondolkodik újabb helyszín kezdésekor, és a Halo3 is mutatja a meglehetősen tetszetős töltőképernyőjét, amikor újabb pályát kezdesz.
A kilépés meg az újabb, jobb memóriakezeléssel megáldott Windows-ok (Vista és Seven) esetén már simán és gyorsan zajlik, nincsen az XP-féle felépül-az-asztal szüttyögés (persze feltételezve egy normális [nem drága és csúcs] gépet).Vista/Win7 alatt még a DirectX 9-es asztal (dwm.exe) is vesz le erőforrást
Ami teljesképernyős 3D gyorsított alkalmazások esetén lelövésre kerül.
Persze amúgy igazad is van, de nem olyan sötét a helyzet.
-
Morden24
nagyúr
válasz
afterburner_ #96 üzenetére
itt nem az a lényeg hogy túl részletes legyen egy játék + legyen hangulata , hanem legyen egyszerű mint a faék, és fogyjon
Nemtom, én úgy veszem észre, hogy a játékok 90%-a PC-re ÉS valamelyik konzolra is megjelenik, a konzol-exklúzivokért (Halo, GoW, God of War, Final Fantasy, Dante's Inferno, Metal Gear stb.) meg sírás van.
Az, hogy szerinted a konzol = szögegyszerű játék, az elég fura, hiszen a legtöbb játék - mint írtam - legalább 2 platformon megjelenik. Ja, mondjuk van olyan PC-exkluzív cím, mint a Crysis. Az aztán bonyolult, hangulatos és jól felépítetthát annyira már nem igazán volt látványos..
Na igen, hát ez a baj a PC-s játékosok elég nagy részével. Grafikabuzzancsok. Ezzel sincsen persze semmi gond, de akkor ti várjatok a hangulatos, bonyolult és nem tömegigényeket kielégítő PC-exkluzív Crysis-okra, mi meg konzolon elvagyunk a szögegyszerű, ostoba hülyeségeinkkel
És persze nehéz lesz rám cáfolni, mert ugyan vannak igényes, nem tömegeknek készült és bonyolult játékok (PC-re és konzolokra egyaránt), viszont a rinya állandóan csak a hype-olt címekért megy. Innentől marad a gyerekes sértődés, mert az Alan Wake nyilván szuper és csúcs lett volna PC-n, de egy gagyi labirintushent lesz konzolon. Hát, ez van
-
Morden24
nagyúr
tehát szerinted egy ms játék csak jó lehet (mert nem szar)?
Azt mondtam, hogy az MS játékok igényesek, és sikeresek szoktak lenni. Az, hogy nekem vagy másnak egy adott darab nem tetszik, az nem SZARSÁG, hanem ízlés kérdése (nekem sem tetszik a Flight Simulator, de ettől még nem szar, érted).
általánosításból ötös. leülhetsz.
Nem te vagy a legfényesebb gyertya a családodban, mi?
Azt mondtam, hogy a játékaik nem szoktak szarok lenni, nem azt, hogy mindenkinek tetszenek. -
Morden24
nagyúr
válasz
afterburner_ #87 üzenetére
ugyan úgy járna mint a halo....
Rohadt nagy népszerűség?
Egyébként neked pontosan mi bajod a Halo-val? Az első két rész (ami PC-re is megjelent) színvonalas, kiváló, single-ben és multiban egyaránt élvezetes fps - ami egyébként rengeteg PC-s fps-ről nem mondható el.
Pont a Halo egy hülye példa, mert vannak valóban szar konzolportok.Azt meg én már nem is értem, hogy honnan tudod, hogy konkrétan ez a játék bugyuta konzol átirat lenne?
Először is, nyilván annyira lenne bugyuta, mint az eredeti változat.
Másodszor is, lehet minőségi portokat csinálni, de ez már lett írva.Én az egészből gyerekes sértődöttséget tudok kiolvasni, semmi mást.
-
Morden24
nagyúr
válasz
afterburner_ #83 üzenetére
pc-s hc gamer != hc fps-gamer
Amúgy a gyorsaságra a többi játékos miatt van szükséged. Ha mindenki kezében ugyanaz az irányítóeszköz van, akkor bizony ugyanott tartasz.
-
-
Morden24
nagyúr
pláne ilyen indoklással
Az indoklás tényleg szar, de akinek 70 felett van az IQ-ja, az úgyis tudja, mi van mögötte.
Mellesleg ezzel az erővel nem csak az MS-t kéne szidni, mert ő csak a vevő volt. Az eladó meg a Remedy.A játékosok kb. 5 éve várják a címet PC-re
Amikor elkezdték várni ezt a címet PC-re, akkor annyit lehetett tudni róla, hogy Remedy és nem Max Payne.
Aztán meg annyit, hogy valós időjárás meg nagy terep meg szép grafika.
Ergo az egész vánnyadt játékot a grafika miatt várták 5 évig a PC-sek. Tényleg nem tudok együttérezni ez után senkivelaz igéret ténye felelősséggel jár. Olyan nehéz ezt belátni?
Ígéret?
Elkezdtek valamit fejleszteni, tények és kiadási dátumok nélkül.
Most nehogy már azt kelljen elfogadnom, hogy valakinek összeomlik az élete enélkül...Mindezektől konzumidiótának érzem magam.
Az a te bajod, hogy a PC előtt görnyedéstől meg nem, pedig effektíve egyik sem kutyább a másiknál
A Halo azért nem így járt anno, sőt, végül a 2 is megjelent. Igaz, 3 év késéssel.
És, ki mondta, hogy az Alan Wake nem fog megjelenni 3 év késéssel?
Egy szó, mint száz: igazat adok csomó mindenben, de túlspilázott nyafogásnak érzem ezt az egészet. Mindenki túl fogja élni, ha nem tud PC-n Alan Wake-ezni.
Az egész érzelmi alapú konzol vs. PC-t olyan nevetségesnek tartom, hogy az valami hihetetlen. Ez meg egy tisztán üzleti jellegű döntés, kár ide bármi mást keverni. -
Morden24
nagyúr
Az lenne a korrekt, ha minden platformra kiadnák
Jó, akkor menj oda a Hummerhez, és modd meg nekik, hogy az lenne a korrekt, ha hibrid roadster-t is csinálnának.
Sajnos nem igazán tudok olyan játékról, amely PC exkluzív lenne, és ne lenne 5 éves.
Crysis elég nagy cím neked?
-
Morden24
nagyúr
A PS3-ra ott az exkluzív Heavy Rain, ami hasonló stílusú és minőségű.
Van PC-re is sok exkluzív játék.
De nem tartom korrektnek azt sem, hogy a Games For Windows/Xbox Live támogatással rendelkező játékok egy része kizárja a PS3-at
Akkor mit tartanál korrektnek?
Ne legyenek exkluzív tartalmak?
Szóval nem értelek igazából. Az nem baj, hogy a Heavy Rain exkluzív, de az baj, hogy a Mass Effect az?Akkor igazából azt mondod, hogy legyen 1 darab konzol (vagy az sem, 1 darab játékplatform), és csak arra jelenjenek meg játékok?
Továbbmegyek: az Alan Wake "múltjáról" azért lehet tudni, mert 500 éve fejlesztik. PC-re kezdték el (ha jól emlékszem, nem is volt mozgásban lévő bemutató belőle a PC-exkluzív idő alatt), ennyi és nem több.Kérdés: ha PC exkluzív lenne, akkor harcolnál azért, hogy a konzolosok is játszhassanak vele?
-
Morden24
nagyúr
válasz
afterburner_ #52 üzenetére
Átiratot is lehet jól csinálni, meg szarul.
Ez nem annak a kérdése, hogy konzolra kijön-e, hanem annak, hogy a fejlesztő megcsinálja-e rendesen or not.(#53) Dilikutya : Xboxon biztos nem, mert ott a warezolás elkötelezettséget von magával. Hiába adod nekik olcsóbban a játékot, az okosított gépükre továbbra is warezolni fognak.
Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk leviszed a 0-day címeket 12-13K-ról 7-8ra, az még mindig nem versenyez a a nulla forinttal.
Nem azt mondom, hogy nem hozna vásárlót, de erősen kétlem, hogy hozna annyit, hogy megérje olcsóbban adni.
Persze lehet, hogy igazad van, én azt is simán elfogadnám. Az igazság az, hogy ahogy elnéztem, aki eredeti játékokat vesz itthon, annak erős része már rég külföldről vásárol - ahogy én is. -
Morden24
nagyúr
egy multiplatform címet ki akarnak sajátítani a marketing miatt
Sosem volt multiplatform.
Eleinte PC-only volt (akkor érdekes, nem ment a rinya a konzolosok oldaláról, hogy de méééé nem Xbox/PS3).
Aztán lett PC/Xbox (érdekes, a PS3-asak nem sírtak, hogy nem lesz nekik).
Aztán lett Xbox-only (és a PS3-asak még mindig nem sírnak, de a PC-sek igen).Mellesleg a Halo-t eredetileg PC-re fejlesztette a Bungie, ráadásul tudtommal OpenGL támogatással, úgyhogy erről ennyit.
Ezzel a játékkal annyi a "baj", hogy anno, amikor még úgy volt, hogy PC-only lesz, akkor verte a nyálát a sok PC-fanatik grafikabuzzancs, hogy na idenézzetek köcsög konzolosok, ilyen aztán sosem lesz a ti gépeteken, mert nem is tud ilyet.
Most meg visszanyalt a fagyi, mert nem így működik a világ. -
Morden24
nagyúr
Bár a legjobb petíció az lenne, ha nem vennék az X360-as verziót
Ööö, ezt nem teljesen értem.
Nyilván azért vett valaki Xboxot, mert játszani szeretne (mivel egy játékkonzol, tehát másra nem igazán alkalmas).A picsogást sem értem különösebben. Akkor ezzel az erővel ne vegyen senki PS3-at, mert a köcsögök csak arra adják ki a Metal Gear-t meg a God of War-t.
Sőt, senki ne vegyen PC-t, mert a köcsögök csak arra adják ki a WoW-ot meg a mittoménmit. -
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
Nyilván a 4-re gondoltam.
-
Morden24
nagyúr
válasz
afterburner_ #19 üzenetére
Ez persze szöges ellentétben áll a PC-s játékokkal, amiket polipoknak írnak
Egy Xbox kontrolleren jóval több gomb van, mint amit egy átlagos PC játékban használsz (persze nyilván ne úgy számolj, hogy az 1-9 fegyverválasztógombok 9-nek minősülnek, hanem funkció szerint).
-
Morden24
nagyúr
1. Húzócímet akarnak belőle csinálni
2. Ha kifutotta magát konzolon a játék (igazi bombasikernél évek kérdése, ld. Halo3, még mindig az egyik legnagyobb cím X360-on), de PC-re még látnak benne lehetőséget, akkor ki lesz dobva
3. Esélytelen, kár is kérni
Egyébként egyetértek a petíció létével. Ha valami nem tetszik, akkor nem picsogni meg warezolni meg anyázni kell, hanem tenni valamit tevékenyen. Könnyen lehet, hogy szart sem ér, de így legalább tudatja az elégedetlenségét és annak okát a kedves vásárló (?). Szóval hajrá
Bár én le se szarom, lesz-e PC-re, azért aláírtam. Hátha segítettem
szerk.: Már túl is lépte a 16K-t, én voltam a 16029-ik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest