Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Arról nem hallottam, hogy létező cpu tervei lettek volna, persze attól még lehet igazad van, csak én vagyok tájékozatlan. Viszont, amit sh4d0w és Z_A_P kollégák írtak, az igaz volt, valóban volt Intel cpu alá csipszet, nem is voltak rosszak, ha jól emlékszem. Emlékszem SiS-t nem volt szabad venni, aki tehette kerülte, mint a rosszpénzt.
-
tibaimp
nagyúr
Ebben igazad van, de ahhoz az nv kicsi, nem akarom ezzel lenézni a nv-t, de szerintem nincs akkora tőkéje, ami ahhoz kellene, hogy ütőképes cpu-t tudjon tervezni és gyártatni x86-on (az arm soc-jai nem tudom mennyire ütőképesek, de szerint annyira nem, még azokat sem volt képes szinten tartani).
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes lesz így 3 szereplőd lesz a dvga piac. Én mondjuk várom, kíváncsi leszek mit hoznak ki önerőből. Érdekes lenne egy full Intel konfigot/gépet összerakni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest