- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balala2007
tag
válasz
#95904256 #44 üzenetére
Az instlatx64.fw.hu-t nem en lottem le es nem is en inditottam be, hanem valami gixer volt egy hetig a freewebnel.
Az EVEREST benchekhez igen, kell az RDTSC utasitas, benne is van a doksiban.
Minden proci erdekel, az Overdrive is, meg a K5 is.
A Rise riportokat koszi szepen, megkaptam. A tovabbiakat majd a valaszban irom le.
-
Balala2007
tag
válasz
#95904256 #37 üzenetére
Feltamadt az http://instlatx64.fw.hu, fel is raktam amiket kuldtel. Ha kuldesz EVEREST CPUID dumpokat + screenshotokat + instlat dumpokat, szivesen felrakom akar az egesz flottat. Tudok kuldeni olyan exe-t, amivel a memlatency matrixokat is le lehet gyartani. Mit szolsz hozza?
-
Balala2007
tag
válasz
#95904256 #35 üzenetére
FSUBR: en neztem el, bocsanat, a kommentjeidben a 'b' a valos es 'a' a kepzetes resz, ez kevert meg.
"Ha ehhez hozzávesszük, hogy a K6-III és K6-III+ processzorok közt tulajdonképpen "csak" annyi a különbség, hogy ez utóbbi újabb gyártástechnológiával készült a mobil alkalmazások számára..." -> Ezzel kapcsolatban gondoltam arra, hogy tudtommal a K6-IIIPlus-ban van 3DNow!Plus, azaz PFNACC, PFPNACC, PSWAPD, PF2IW, PI2FW, amik azert sokszor jol johetnek.
InstLatx64: a freeweb vacakol, karbantartas utan eltuntettek az egeszet (nem eloszor), es egyelore nem engednek ujraregisztralni se. Fontolora vennem, hogy mashova rakom ki, de az fw.hu mar egesz jol bejaratott...
Szivem szerint az egesz gyujtemenyed adatait kiraknam ra.
-
Balala2007
tag
Nagyon szep procigyujtemeny es jo a cikk!
A K6-2+-ban es K6-3+-ban lennie kellene 3DNow!+-nak, 5 uj utasitasnak, tudtommal nem csak sima shrink volt az. Vagy esetleg nem minden peldanyban van ilyen? -
Balala2007
tag
válasz
#95904256 #19 üzenetére
Az EVEREST forumban valaszoltam ra. (Aprosag: a ket piros sor kozott az FSUBR az aa-bb-t szamol...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest