- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
BlackPriest #99 üzenetére
230V váltóáram kapásból konnektorból
biztos meg lehet oldani valahogy, tudtommal a Li cellák feszültsége x volt de ez az új cucc lehet akár több is és majd megoldják hogy a telefon ebből állítson elő magának 5 voltot ha kell vagy 12-t akár ha az jobban tetszik neki. -
imibogyo
veterán
válasz
BlackPriest #89 üzenetére
Tiszta sor, de a telefonokban azért kisebb terheléshez vannak méretezve általában a dolgok, bár ez orvosolható, ha direkt ilyen töltéshez tervezik majd őket. Az általad említett 75W is egyébként "csak" 6,25A és több szálra van szétosztva. Az EPS-nél is az elméleti 28A-es maximum 4 darab vezetékre van bontva, vagyis szálanként és nyák "utanként" csak 7A-es elméleti maxot kapnak az alkatrészek. Ettől még természetesen igaz amit írsz, ahogy írtam én is, hogy megoldható szerintem is simán. Csak az elméleti fejtegetésemről előre le akartam vágni a kukacoskodókat, azzal a zárójeles résszel, így egyszerűbb volt számolni és érzékeltetni amit mondani akarok, egyszerűbbé vált a modell.
-
jacint78
addikt
válasz
BlackPriest #9 üzenetére
Miért ne lehetne? Az, hogy nagy árammal is lehet tölteni, nem azt jelenti, hogy csak úgy lehet tölteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged