Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
Maxentius #22 üzenetére
Az szép..
Az enyém egyszer volt szoftverfrissítésen, mert egyik pillanatról a másikra nem állt fel a rendszer a töltőről levéve, és jelenleg is a 4. akkumulátorát nyüstöli.. Egyszer volt házcsere, mert a hátlaptartó rúgós pöcöknél annyira elfáradt a műanyag, hogy egyszerűen levált, az előlapot meg később azért kellett cserélnem, mert 2 méter magasról járólapra esett a cucc, és az előlap tartópöcke kitört. (hozzáteszem, az incidens után még 3 hónapig járkáltam vele celluxcsíkkal az oldalán
) A gombsorról lekopott a festék a körülbelül 5000 sms alatt amit megírtam vele, és jelenleg egy nagy generálozás után szalonállapotú, 1020-as gyári akksival, és teljesen kitisztított belsővel, tokban tartva ücsörög az asztalomon..
Ritka kincs, sajnos már letettem arról, hogy valaha az életben fognak még ehhez hasonlóan tartós holmit gyártani, amin ennyi év után is 30%-kal jobb a térerő mint bármelyik csúcsszuper telón, a hangszóró még mindig ordít recsegés és torzítás nélkül, és szó szerint a 8 év alatt egyszer sem hagyott cserben. Egyetlen hívást nem dobott el, minden sms-em megérkezett, gond nélkül kezel minden SIM-et, és Opera Minivel még a Gmail és FB is megy simán..
Az erősebb akksival 4-5 napot ketyeg elég erős használattal.. Elfekvőben van még otthon szintén gyári állapotban minden cuccával egy első generációs N-Gage-m is, szintén ugyanígy elpusztíthatatlan, atomra összeszerelt cucc, ráadásul ezer százalék, hogy nem jön szembe az utcán, ha meg híváskor a fülemhez tartom, még ki is néznek..
Talán vissza kéne térni a Nokiának is a régen bevált minőséghez, szerintem a legtöbbször egyszerűen tervezési/konstrukciós hibás ami kijön (pl. 5310 XM), kár, hogy a divatsztenderdek oltárán egyre inkább beáldozzák a gondos tervezést és ebből adódóan sokszor a használhatóságot is...
-
gabe8719
senior tag
válasz
Maxentius #19 üzenetére
Én a hétköznapokban egy Nokia 3650-et használok jelenleg is, 8 éve van meg, és a világon mindent kibírt, konkrétan elpusztíthatatlan.
(Sajna a GSM boltban használtan vett Galaxy Minimet sikeresen letiltották 4 hónap után, az eredeti tulajnak aki nem fizette a számláját, meg bozzal üthetem a nyomát.. Úgyhogy kénytelen voltam leporolni a régi kisokosomat..
) Az a vicc, hogy 8 évvel ezelőtt a 3310-esek és 3410-esek korában úton-útfélen kikapkodták a kezemből ilyen "ez mi?!?" felkiáltásokkal, 2011-ben pedig ugyanúgy megnéznek vele az utcán mint anno, de már nem azért mint akkor..
-
gabe8719
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #16 üzenetére
Sokmindent nem kellett módosítani rajta, úgy frappáns ahogy van..
A Te aláírásodra reagálva: Ha viszont játék, akkor marhajó a grafikája..
-
gabe8719
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #9 üzenetére
Engedelmeddel be is dobnám aláírásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készenléti idővel és a töltési nehézségekkel kapcsolatos problémákra is gyógyírt ígér a Nokia.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest