- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz Maxentius #22 üzenetére
Az szép.. Az enyém egyszer volt szoftverfrissítésen, mert egyik pillanatról a másikra nem állt fel a rendszer a töltőről levéve, és jelenleg is a 4. akkumulátorát nyüstöli.. Egyszer volt házcsere, mert a hátlaptartó rúgós pöcöknél annyira elfáradt a műanyag, hogy egyszerűen levált, az előlapot meg később azért kellett cserélnem, mert 2 méter magasról járólapra esett a cucc, és az előlap tartópöcke kitört. (hozzáteszem, az incidens után még 3 hónapig járkáltam vele celluxcsíkkal az oldalán ) A gombsorról lekopott a festék a körülbelül 5000 sms alatt amit megírtam vele, és jelenleg egy nagy generálozás után szalonállapotú, 1020-as gyári akksival, és teljesen kitisztított belsővel, tokban tartva ücsörög az asztalomon.. Ritka kincs, sajnos már letettem arról, hogy valaha az életben fognak még ehhez hasonlóan tartós holmit gyártani, amin ennyi év után is 30%-kal jobb a térerő mint bármelyik csúcsszuper telón, a hangszóró még mindig ordít recsegés és torzítás nélkül, és szó szerint a 8 év alatt egyszer sem hagyott cserben. Egyetlen hívást nem dobott el, minden sms-em megérkezett, gond nélkül kezel minden SIM-et, és Opera Minivel még a Gmail és FB is megy simán.. Az erősebb akksival 4-5 napot ketyeg elég erős használattal.. Elfekvőben van még otthon szintén gyári állapotban minden cuccával egy első generációs N-Gage-m is, szintén ugyanígy elpusztíthatatlan, atomra összeszerelt cucc, ráadásul ezer százalék, hogy nem jön szembe az utcán, ha meg híváskor a fülemhez tartom, még ki is néznek.. Talán vissza kéne térni a Nokiának is a régen bevált minőséghez, szerintem a legtöbbször egyszerűen tervezési/konstrukciós hibás ami kijön (pl. 5310 XM), kár, hogy a divatsztenderdek oltárán egyre inkább beáldozzák a gondos tervezést és ebből adódóan sokszor a használhatóságot is...
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Maxentius #19 üzenetére
Én a hétköznapokban egy Nokia 3650-et használok jelenleg is, 8 éve van meg, és a világon mindent kibírt, konkrétan elpusztíthatatlan.
(Sajna a GSM boltban használtan vett Galaxy Minimet sikeresen letiltották 4 hónap után, az eredeti tulajnak aki nem fizette a számláját, meg bozzal üthetem a nyomát.. Úgyhogy kénytelen voltam leporolni a régi kisokosomat.. ) Az a vicc, hogy 8 évvel ezelőtt a 3310-esek és 3410-esek korában úton-útfélen kikapkodták a kezemből ilyen "ez mi?!?" felkiáltásokkal, 2011-ben pedig ugyanúgy megnéznek vele az utcán mint anno, de már nem azért mint akkor..
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Dr.Anonymus #16 üzenetére
Sokmindent nem kellett módosítani rajta, úgy frappáns ahogy van..
A Te aláírásodra reagálva: Ha viszont játék, akkor marhajó a grafikája..
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Dr.Anonymus #9 üzenetére
Engedelmeddel be is dobnám aláírásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest