- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Na, én is megkaptam végre az accountomra
-
Montanaxy
aktív tag
Ennek a gamenek a varázslás része, ami korszakalkotó a mai napig, mivel az egérrel kell mozdulatokat végezni. Minden varázslatnak más a jele, ezeket meg kell rajzolni harc közben is akár, hogy benyomd. Én se játszottam vele, de streamet láttam róla és tetszett. Maga a setting is érdekes, a régi dungeon crowlerekre hajaz.
-
18 éves játék.
Ettől sokkal jobb címeket is adnak ingyen, amivel pont ugyanúgy nem fogok játszani. -
saelin
veterán
Bakker, már azt hittem egy új rész jön ahogy meglátáttam a címet.
-
Montanaxy
aktív tag
Megtaláltam mi a baj nálam, ha másnak is lenne ilyen gondja, ez érvényes ilyenkor:
"I created a new Bethesda.net account, signed up for emails, and don’t see Arx Fatalis in my Transaction History. You may have forgotten to verify your email account before signing up. Please check your emails and verify. Don’t worry, the game will be added to your account by June 3!"
Szóval azt hiszem várhatok
-
Montanaxy
aktív tag
Joinoltam, letöltöttem a launchert, de nálam nem jelenik meg a játék sehol, se all games nézetben, se a my libraryben. Ötlet?
-
andor80
senior tag
Tényleg nem fért bele egy dishonored ?
-
MageRG
addikt
Vajon ezzel a porttal működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest