- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Rendeltem is egyet, köszi.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
baal-amiga
senior tag
Hw-esen menni fognak a perifériák. A work mód -legalábbis én így értelmezem- csak a friss eu verzióban nem elérhető még, valszeg majd egy frissítéssel jönni fog.
A Cn review-kban van ilyen opció és működik is."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
antim
tag
válasz kakuk.tamas #27 üzenetére
A Xiaomi Pro 5G-re vártam, ahhoz hasonlítottam. Nem azt sajnálom hogy ezt bemutatták, hanem hogy a másikat nem.
-
dolon75
senior tag
A desktop mód hiánya azt jelenti, hogy hiaba dugok rá usb egeret, billentyűzetet, nem ismeri fel es nem vált tálcás uzemmodba?
Ha rdp-zek egy Windows gépre, vagy ssh egy linuxra, ahhoz jó lenne, ha ez működne.
Azon gondolkodom, hogy fiamnak veszünk egy erős asztali gépet, és egy ilyesmi tabletet, amivel távolról VPNen fel tud rá lépni.
Suliban lenne egy kis könnyű, jó uzemideju cucca, de ha kell el tudja érni az izmos gépet.Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
*Mukeey*
addikt
Eléggé best buy 300€-ért.
Öregedő Tab S4-et cserélném, de bizonytalan vagyok, hogy szoftveresen milyen lesz. Xiaomi tab4 egyik gyengéje pont a Miui...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
kakuk.tamas
addikt
Azért a 300k vs 100k között van egy kis különbség.
Hülyeség egy kapal alá venni a két tabot, nem is értem a dolgot…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
baal-amiga
senior tag
Be is húztam, köszönöm
Ez igen jó ár. Majd kiderül a lutrifaktor ajándékügyben"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
MCs88
aktív tag
Az, hogy a Pro nem lett bejelentve most az vajon azt jelenti, hogy abból nem is terveznek Global változatot?
-
joey04
titán
105k így igen jó.
-
válasz kbyte1024 #19 üzenetére
Amit hiányolok az az oled kijelző. Lehet akkor belevágtam volna. De egy új laptop is kisért. Legalább telefonnal el vagyok látva.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
margithid
veterán
Lehet veszek egyet, de az ára nekem sok.
Talán karácsonyi körül lesz valami akció
Ipad is van 120k körül. -
antim
tag
Kár hogy nem jön az 5G verzió, marad a Samsung S7+. Ez így nagyon karcsú...
-
-
bostone
addikt
A pro mivel tud többet?
-
kbyte1024
veterán
válasz bollokcs80 #8 üzenetére
EU spanyolbol küldik. Már rendeltem tőlük.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Köszi a híreket, én kivárom, míg lesz itthon.
Na meg a teszt is érdekel.B.Cs.
-
kbyte1024
veterán
Most egy Teclast T30-at nyuzok de már kiszolgalta az idejét. Vártam már rég egy jó tabletre.
-
-
kbyte1024
veterán
Kiraly! Várós a cucc, már rendelek is egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest