- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
magvető
csendes tag
Köszi a tippet.
Ma felkerült a teszt a Vertisről, gyorsan végig is olvastam.
Mily meglepő(vagy nem is az), hogy végig az L1-el volt összehasonlítva, pedig nem egy kategória.
Sebaj..ez is egy érdekes nézőpont...
Amúgy néztem az árát is(az egyik árkereső oldalon) 46 ezerért van legolcsóbban, de zömében 50körül van.
Ráadásul egy érdekes véleményt is olvastam egy vásárlótól, de azt majd a Vertis rovatában.
Ide csak az elejét idézném:
"Ajánlom mindazoknak akik szeretik a kihívásokat, én még egyszer biztosan nem venném meg. "Hát ennyit a csoda Overmaxról....
Amúgy egyre kevésbé értem ezeket a benchmark eredményeket....az agyondicsért Overmaxra Antutuban és Quadrantban is ráver az AKAI, Geekbenchben szinte azonos eredmények születtek. De biztosan velem van a baj.
Na megyek át Overmax témába is hozzászólni.... -
magvető
csendes tag
Sziasztok!
Elárulom zavarban vagyok...
Többször végigolvastam a tesztet és valami hiányzott. Aztán végigolvastam az L1 tesztjében említett telefonok tesztjeit és rájöttem a hiányosságra.A korrekt, objektív leírás hiányzott. Valamiért eléggé negatív színben sikerült feltüntetni ezt a telefont, holott a már említett "versenytársakról" is eléggé lehúzták a bőrt..azokat valami miatt mégis jobb telefonoknak mondják.
A "szakértő" tesztelőknek jelezném, hogy nem csak fehér színben, hanem kékben is kapható a telefon, nekem is ilyen van. A dobozban 2 db 2000mAh-s akksi van, valamint egy szilikon tartó, ami nekem roppant hasznos, megakadályozza a telefon kicsúszását a kézből. Ezek valahogy kimaradtak a tesztből, talán mert pozitívumok. A VIP kártyával nem csak AKAI telefont lehet vásárolni kedvezményesen, hanem valamennyi a cég webshopjában található terméket..tehát ez a leírás is tévedés. Alapos tesztnél, alaposan utána kellene nézni a dolgoknak.
Ár/érték arányban 7 pontot kapott a készülék aminek örülök, hiszen a Prestigo 5400DUO 5 pontot, a többi említett teló 7 pontot(na jó a Nokia 8 pontot) kapott. Anno a Galaxy S III 6 pontot, az Apple5 4 pontot kapott.
Ezek után vagy a teszt, vagy a pontozás megbízhatatlan.Arra még kíváncsi lennék, hogy a kommentelők közül ki látott már élőben ilyen telefont? Mi alapján kommentelnek? Ennyire megbíznak egy tesztben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest