- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckolucko
csendes tag
Szia,
"A multitasking vagy halmozott médiafogyasztás jelentése két vagy több tevékenység adott idő alatt történő párhuzamos végzése. Az egyén oldaláról ez a kifejezés azt jelenti, hogy megkísérel adott idő alatt, két vagy több, együttesen az adott időintervallumot meghaladó időt igénylő tevékenységet elvégezni"Én nagyjából erre gondoltam......
De a kérdésedre válaszolva én elégedett vagyok vele, csak azért mentem bele a "szócsatába" mert kicsit lehúzósnak éreztem a kommenteket és a tesztet. Ezt nem tudom elnézni....Üdv.
-
luckolucko
csendes tag
Kedves magvető, és többiek
Először is örülök, hogy van még 1 tulaj.
A RAM használatra szeretnék egy kicsit kitérni. Én igaz kicsit több mint egy hónapja használom, de szívesen megosztom veletek, hogy milyen programok vannak telepítve és NEM lassult be.
Nagy felbontású háttérkép, All-In-One Toolbox, Android Tuner, Clean Master, EN-HU Dictionery, Facebook, Gmail kliens, GO Weather EX (időjárás mutatás főképernyőn folyamatosan), Hangouts, Mindroid, Next Launcher (komplett ikon csere), Root Toolox Pro, Sleep as Android, SwiftKey, Opera Mini, Messenger, Titanium Backup, Skype, Root Explorer, Viber, YouTube, OfficeSuite, tTorrent Pro.
Úgy gondolom, hogy bele lehet kötni 1-2 program rendszer igényére de biztosíthatok mindenkit, hogy sok állandóan futó program van közülük.Ezek tudatában várom a kommenteket...
Tisztában vagyok a készülék hibáival nem azt mondom, hogy ez a legjobb készülék, de messze nem annyira rossz mint ahogy a Bog és a kedves hozzászólók írják.
Üdv. Várom a kommenteket
[ Módosította: Qru ]
-
luckolucko
csendes tag
Mint lentebb olvasható, mert válaszoltam egy másik kommentre több mint 1 hónapja használom és nincs gondom vele. Sok alkalmazást feltelepítettem és ennek ellenére nem fagy és nem is lassítja nagyon.
Hozzátartozik, hogy játékokat nem telepítek, mert nem játszom a mobilokon.... -
luckolucko
csendes tag
A tesztelést folytatom és informállak titeket.
-
luckolucko
csendes tag
"Mindig szívesen olvasom az ilyen hozzászólásokat" persze negatív értelemben...
Bizonyára Te is használsz egy ilyen telefont mint én?!
Vagy csak a tesztekre alapozol?
Nekem október óta van és meg és még soha semmi bajom nem volt vele!
Ráadásul én még 49.999-ért vettem, de nem bántam meg egyáltalán!
Nagyon örülnék ha olyan hozzászólásokat olvashatnék amik objektívek.
Ha majd olyan emberek írják hogy rossz vagy nem megbízható akik már használják mint én majd akkor érdemes olvasni véleményeket.
Illetve több helyen ferdít a teszt. Pl.: ha nincs össze-vissza állítgatva a kamera akkor egyáltalán nem csinál rossz képet...... De ezt sorolhatnám -
luckolucko
csendes tag
Azért azt megjegyezném, kimaradt a tartozékok listájából, hogy 2 db akkumulátor jár a készülékhez.
A memória valóban kevés, viszont nem esik szó arról sem, hogy az említett egyéb telefonok mekkora kijelzővel vannak, ill. hogy a teszt eredményekben pl. ANTUTU 13.000 feletti értékelést kapott.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest