- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
luckolucko #78 üzenetére
Kissé szelektív a látásom, de megakadt egy alkalmazáson a szemem. Ne írd ide, mert lehet következménye lesz.
-
dkface
aktív tag
válasz
luckolucko #78 üzenetére
A lényeg , hogy elégedett vagy a telefonnal nem? További boldog multitaskingot!
-
vadkörte
addikt
válasz
luckolucko #78 üzenetére
Most off-olok itt utoljába.
Jelenleg ezek vannak telepítve:
Total Commander, RootExplorer, LightMeter, GMail, GTalk, GSearch, PlayStore, YouTube, GTanslate, Hitelesítő, GDrive, Chrome, Keep, ColorNote, Atrium, Szótár, ConvertBee, HiSuite, MobilUncleTools, Elixir, E-Robot, MXPlayer, Hírek és Időjárás, MoonReader+, Mahjong, ArmyFlightSimulator, DeathShooter, GolfStar, Greenify, CacheCleaner, CleanMaster, Seeder, GoogleSkyMap, KeePassDroid, GPSTest, CallBlacklist, CloudFogger, BM OKF VTR, BarcodeScanner, KingsoftOffice, SkyDrive, Link2SD, DroidWall, AdAway, SecureSettings, Port.huTV, OSMAnd+, Vespucci. Néhány nappal ezelőtt még volt fent egy rakat benchmark program is - AnTuTu, GFXBechmark, Linpack, Smartbench, Quadrant, AnTuTu Tester, Speedtest - mert épp a telefon tesztjét írom a Logout-ra.
A fentiek, nem csak a helyet foglalják, használom is őket. Emellett vannak még a gyári cuccok.Nem a működéshez kevés az az 512MB RAM, henem a normális multitaskinghoz. Nálam néha 20-25 app is bent figyel a futó programok között, mégsem lassul be és bármikor válthatok az egyes appok között, indul azonnal és nem homokórázik, míg előtölt. Sokszor 650-800MB a RAM-foglalásom.
Részemről ennyi. Ha elégedett vagy vele használd boldogan. Senki sem mondta, hogy ne tedd. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
luckolucko #78 üzenetére
Bocs, de meg kell kérdeznem, hogy mi a személyes AKAI-szabadságharcod célja és motivációja? Ez egy túlárazott, nem túl minőségi termék és ezen nem segít az, hogy te azt bizonygatod, hogy fél giga RAM elég. Mert mi itt már láttunk néhány telefont és tudjuk, hogy nem elég. Tök felesleges, amit csinálsz.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
luckolucko #52 üzenetére
Átírtam a WVGA-t FWVGA-ra, köszi a jelzést. Az Antutus megjegyzést nem értem, kimértük, ott van a táblázatban, mi a problémád?
-
zh1972
tag
válasz
luckolucko #59 üzenetére
jaja no offense bro, én örülök ha bevált, én már a saját példámat hoztam fel...
-
Dominó85
addikt
válasz
luckolucko #58 üzenetére
1 hónap egy ilyen telónál nem éppen mérvadó. Szerintem érdemes rátérni a véleményedre úgy közel 1 éves használat után. Már ha nem lesz addigra ipari hulladék belőle. Én tavaly vettem a Jiayu G3 telefonomat és a SoC-on kívül valamennyi paraméterében köröket ver erre a ... valamire. Lakd be a telefont (fél év) és utána mondj véleményt. Nyilván az itteni tesztek többsége a telefon látható értékeit vagy éppen hibáit hivatott elemezni. Mivel a cikknek időben és kellő alaposság (színvonal) mellett el kell készülnie.
-
válasz
luckolucko #58 üzenetére
Mondom ennyiért én vettem telefont, supporttal,
-
válasz
luckolucko #55 üzenetére
Khm.. olvass utána hogy nyúlnak bele az eredményekbe...
Azt hiszem ez eldőlt... kb mintha AIDAval mérnénk feszültségértékeket...
Szintetikus tesztek nem tükrözik a mindennapos használatot... ne akard fényezni.. 50-ért telefont is vehettél volna.. drága teszt...
-
válasz
luckolucko #52 üzenetére
Antutu? Ez az érv?... az egy szintetikus teszt... hol van az a valosághoz képest?
-
zh1972
tag
válasz
luckolucko #49 üzenetére
Én azt hiszem a tesztelők kaptak egy ilyen mobilt és használták is mielőtt tollat ragadtak volna. Én vásárlások előtt és után is elolvasom mit írnak a készülékekről amit meg akarok vásárolni, vagy ne adj isten már használom is, és azt kell mondjam, a szubjektív dolgokat leszámítva (ízlés kérdése) nem nagyon beszélnek mellé! ...én hiszek nekik!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
luckolucko #49 üzenetére
Sorold, kérlek.
A kamera nincs össze-vissza állítgatva, automata módban, normális, nappali körülmények között készültek a képek. -
Csapoati
nagyúr
válasz
luckolucko #27 üzenetére
A hajamra kenhetem az Antutut egy ilyen gyér kijelző mellett, s akkor a kameráról még nem is beszéltünk. De a kijelző a legfontosabb egy telefonon, itt meg pont azt szúrták el a legjobban. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy: Huawei Y300, 30 pár ezer Ft, 4", 800x480 felbontás, IPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest