- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
Burt1793 #183 üzenetére
Uhh most lebuktam, mivel én titkon egy 200ezres telefonra vágyok, és tönkre akarom tenni azon emberek életét, akik ennyi pénzt költenek egy telefonra, így ki tudom élni minden perverziómat...nagyon jó, hogy ennyiből meg tudod állapítani ki miért ír ide, annak pedig különösen, hogy tudod én miért írtam ide, Uri Geller elbújhat melletted. Telefon vásárlásnál ugyanaz érdekel, mint téged, akkor lehet Te is azért írsz ide, amiért én is. Óriási ez az általánosítás.
De a korábban írt véleményemet továbbra is tartom.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Burt1793 #181 üzenetére
És íme, képbe került az én kínai csodám is, ami aztán pont idevág...elmés kijelentésedre reagálva igenis utánajárnék, hogy mennyire előforduló ez a hiba, de nem böfögném tele a topikját az én kínai csodámnak (ez zseniális, egész nap vártál arra, hogy vki kínai telefonról írjon be, hogy elsüthesd neki, mert ettől jobban alszol? Költői kérdés...)
-
Ryoo
senior tag
Ez a topic komolyan, mint egy óvoda. Minden gyerek védi a saját játékát, ha arra bárki rosszat mond, akkor habzó szájjal elkezdi védeni, és felhozza, hogy a másik gyártó terméke is ezt csinálja. Ilyenkor eszembe jut, mikor édesanyám leszidott, hogy egyest vittem haza az iskolából, mire egyből mentségként vágtam rá, hogy nem csak én kaptam egyest, mire a válasz, engem az nem érdekel. És ez nagyon igaz, most épp samsungról van szó, felesleges belekeverni mást, mert az nem fog senkit megnyugtatni, mikor elfüstöl a telefonja, hogy a Józsika iPhoneja is elfüstölt múlthéten...peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest