- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
kovbandi82 #217 üzenetére
Mar a '80-as evekben ez volt. Ezek szerint 2016-ban jutott el hozzad a '80-as evek
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #88 üzenetére
Bocs, tenyleg 11 honapja felemeltek 5 milka+1 ft-ra es nem kovettem. Nem is ertem, hogy miert nem ugrott fel a kamerak kepminosege azonnal a hir hallatan...
Minimum idot pedig nem irtam, hanem azt, hogy milyen idok kozott mozognak a torlesi hataridok. Azok marpedig maximumok.Fogadd el, hogy feleslegesen szorszalhasogatsz, holott az volt a tema, hogy miert nem hd minosegben taroljak a felveteleket.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #78 üzenetére
Es ugyan ott:
(3) A rögzített kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstol számított harminc nap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell, ha a rögzítésre
c) a Bünteto Törvénykönyvrol szóló törvény szerint legalább jelentos értéku pénz, értékpapír, nemesfém, drágako biztonságos tárolása, kezelése, szállítása,Tehat ha van legalabb 2 milka a penztargepekben, akkor mar 30 nap is lehet. (Nekem az a trukkom, hogy vegigolvasom a torvenyt, es nem allok meg annal a pontnal, ami epphogy lefedi a szoban forgo esetet, mert lehet, hogy aztan van kivetel mashol is. Tudom javasolni.)
Raadasul az a felvetel UK-ban keszult. Ott joval nagyobbak az intervallumok.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #74 üzenetére
Mert 9 nap alatt egy feljelentest nem gepel be egy rendor. Pl. itthon a jogszabaly 15 es 60 nap kozotti idoket hataroz meg.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #72 üzenetére
Csak mondjuk 90 napot szokas tarolni.
-
Reggie0
félisten
válasz
Cingáriusz #55 üzenetére
Mert eleg szar lenne, ha kamerankent 30 TB helyet kene biztositani a tarolashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest