Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ForRedGlory #110 üzenetére
És lőn!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #114 üzenetére
A kigyulladó Note7 hivatalosan sem kamu. Lehetnek kamu esetek, de alapvetően az van, hogy az összes szállításhoz képest ugyan elenyésző arányban, de VAN baj a Note7 akkumulátorával, nem véletlenül hívták vissza az összes eladott telefont. Az, hogy eddig 100 alatt van a dokumentált és bejelentett esetek száma nagyrészt annak (is) köszönhető, hogy a Samsung hamar lépett és azonnal leálltak, kivizsgáltak és cserélnek. Mert ha ez a 100 egy-két hónapon belül 500 lesz, az a jelenleginél nagyságrendileg nagyobb problémát okozott volna, pedig ez sem piskóta.
Tehát az, hogy a hivatalosan is elismert X esetből 1-ről kijött egy cáfolat szerintem csak akkor érné el az ingerküszöböt, ha az eredeti esetet is megírtuk volna. De nem így történt.
Azt se felejtsd már el, hogy nem csak a Sun a forrás, a másik eset már ott tart, hogy perre ment a júzer. A kettő szerintem csak együtt érvényes, ha csak a Sun-féle sztori játszana egyedül, akkor az kevés lenne.
Valóban nem értünk egyet, az én álláspontom továbbra is az, hogy ha már két helyről jön ugyanolyan típusú eszközre panasz, akkor azzal nyilván foglalkozni kell, s mint látható, a Samsung is foglalkozik vele. Viszont amennyire lehet jeleztük, hogy a Sun hitelessége finoman szólva is véleményes, ám nem tehetjük azt meg, hogy nem írunk erről (is), mert akkor megint azzal csapkodná itt az asztalt egy-két jóképességű, hogy biztos a Samsung lefizeti a lapot, a kiadót, a családomat, a kollégák családját és mindenkinek Samsung-álomkonyhája van otthon cserébe.
Hidd el, hogy minden ilyen jellegű anyag megjelentetése előtt megvizsgáljuk a lehetséges forgatókönyveket, konzultálunk egymással és sokszor a gyártóval is (van-e már álláspont, ha nincs, akkor legyen), majd ezen infók birtokában születik meg a hír.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #110 üzenetére
Nem hoztuk le, hiszen az eredeti hírt sem hoztuk le. Szerintem ez így logikus. A Samsung pedig közlemények formájában tudatja velünk a cáfolatokat és kommentárokat, amelyeket megkapunk és frissítjük velük a cikket, ahogyan ez most is történt.
A véleményedet természetesen megtarthatod. De le is írtad
és arra pedig - ha nem gond - reagálok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #102 üzenetére
Leírtam korábban, hogy miért írtuk meg. Bizonyára a nagy hányásban az érvek elkerülték a figyelmedet, igazán kár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest