- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fip637
csendes tag
Üdv!
Magyar nyelvet hogyan tudok rátenni?Nincs olyan főzött ROM rá ami 4.0.4-es? -
-
SzalaiG
addikt
Grat!
Jó kis cikk!
Olyat találtál amiben GPS is van?
Ugyanezekkel a paraméterekkel keresek gépet + GPS, de nincs.... -
Jó irás köszi.
-
JanFe
aktív tag
Koszi a cikket
-
A teljes képhez: azon az oldalon, amit a kolléga korábban belinkelt, ott a képeken látszódik, hogy hová kell forrasztani a "spárgát", hogy legyen konkrétan antenna a tablet-ben. Amikor felpattintottam a Mars-omat, akkor láttam meg, hogy ezen is csak a forrasztáshoz való helyet hagyták ott, "antenna" sehol. Még drót sincs...
A szétszedés helye azért látszódik meg, mert a hátlapba van süllyesztve az előlap és a csavarhúzóval ahogy belenyúltam, óhatatlanul felsértettem a műanyagot...
-
Kicsit szétpattintottam a Mars-ot... Hát ennek azért meglátszik a szélén a széteszedés...
Holnap megkörnyékezem a melóba a műszerész kollégákat, hogy megcsinálják-e a modd-ot.
Jah a lényeg: ebben a tetves Mars-ban sincs wifi antenna!!! Ez hihetetlen! Csak a helye van ott, akárcsak ahogy a fórumon írták.
-
ldave
félisten
Jó leírás lett, fel is keltette az érdeklődésem. Igazából már egy ideje gondolkodom rajta, hogy beszerzek egy 7-es tabletet, vártam, hogy win8 terén lesz ilyesmi, de úgy tűnik, hogy nem lesz ott egyhamar 10-esnél kisebb gép.
Szóval igazából elsődlegesen pdf (cikkek, tankkönyvek) és képregény olvasásra használnám, ebook olvasóm van a hagyományos ekönyvekhez. Néztem az Ainol weboldalát, a Flame és Crystal tetszik így elsőre, van tapasztalata valakinek ezekkel, melyiket ajánljátok?
-
kerekfej
őstag
Quadrant 2.1-el ? pontot kap?
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
iMaverick #28 üzenetére
No de ez egyszeruen nem volt semmire sem alkalmas!!!
Egyszeruen utaltam a kezembe venni, mert nem mukodott jol!
A touchscreen mukodese kritikan aluli volt.
Ujra kellett inditgatni, hogy csatlakozzon is a WIFI halozatokhoz.En nem is akarom univerzalis akarminek hasznalni.
Csak a vonaton olvasok / netezek rajta.Inkabb hasznaltam a telefonom.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
iMaverick #20 üzenetére
En is igy voltam vele... Meg volt a penz, de a nagy cegek semmi rendeset nem domboritottak. Igy vettem egy Aurora II-t, gondoltam, ha nagyon sz@r lesz, majd eldobom... hat nem is jo, de CM10-zel, meg sok szodaval elmegy.
A maradek penzbol meg elvittem a gyereket tankot vezetni. Nem bantam meg!
--> tank.hu -
kerekfej
őstag
Pár saját képet még rakhattál volna bele.
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #20 üzenetére
Nálam is van határ, csak nálam 30k
De sok extráért pár ezret szívesen kifizetek. Tablet IPS nélkül? azt el se tudom képzelni
Családban is csak azért volt az xpad, mert egyik csajé annyira akarta .Meg ha már veszek és ha csak ritkán használom is, akkor ne köpködjem. Ezért dupla mag és 1GB ram. Valszeg Crystalt fogok venni.
Ed3r_X_: Mind1 mi volt benne, nekem lassú volt. Akik váltott 2 mag/1GB kombóra mind azt mondja mérföldekkel másabb a használati élmény. Nekem pár ezrest megér majd ez. Méretből jobb lenne 10", de az ugye nehezebben hordozható meg jóval drágább. Más is használná, nekik is jobb lenne a 7-es, tehát bele fogok férni 30k-ba. Aztán ha csak 1 évet is kibírt már megérte. Okostelóm meg nincs, valszeg nem is lesz
-
Ed3r_X_
nagyúr
A10 nincsen, az Allwinner A10, de az meg csak Cortex A8
Lehet, optimalizáláson is sok múlik ám
Áhh gép, mostanság csak olvasok rajta, meg maximum 3/4-ed óra MW2 multiplayer. Na de tényleg, van egy határ, vehettem volna én is S3-at de akkor meg nem maradt volna pénzem, így beértem egy Alcatel OT-995-el is
Persze kinek mi kell, akinek nem kell a plusz mag, az az olcsóbbnál fog maradni.
-
Látom Ed3r_X_ kollégával egy húron pendülünk!
Egyszerűen húzni kell egy határt (mármint a pénzben), mert elszalad a ló! Ha nem így lenne, vennék egy iPad-et, vagy valamelyik high-end Android-os kütyüt. 100-120-ban meg is állna és akkor tényleg ott lenne a vas is...
Ami engem "lebeszél" erről: nem nyúzom állandóan. Most pl. vagy 1 hétig be sem volt kapcsolva, annyi melóm volt. A francnak van kedve még tablet-ezni, amikor este esik haza az ember. Hétvégén kicsit nyomkodtam, de ez minden. Szóval kár lenne bele a pénzt feccölni ész nélkül.
Amit Te írsz, azt én a számítógépnél vallom: ott igen, ha veheted olyan alaplapot 3-4eFt-tal drágábban, ami kiszolgálja a következő processzort is... Igen, ott ráköltöm én is a pluszt.
-
Chaser
legenda
Xpad70-ünk volt. Cortex A9 v A10 már nem tudom, sok gépben az van. Nekem lassú volt. 2 mag, 1GB ram kell ahhoz, hogy normálisan menjen minden. De 4 mag lenne az igazi, csak még kurta drágák. Illetve nem, mert N7-et meg lehet csípni 70-ért, csak azon nincs hdmi meg sd slot és annyit nem adnék tabért
Ha megfogják megfogják, még akkor is jól jártam mert sokkal jobb gépet kapok mint itthon. És az itthon vásárolt userek is bele tudnak lépni olyanba, amibe nem kellene, ráadásul drágábban, rosszabb géppel. Nálam 30k körül van a határ tabra, azt pár ezressel túl lépem ha megéri. -
Ed3r_X_
nagyúr
Én is olyan vagyok amúgy hogy a végletekig van egy határ, azt átlépni nem tudom, mert nem tudok már min spórolni
De idáig nagyrészt meglett amit szerettem volna.
Tablet fronton meg elég jók vannak, nézegettem én isNem lesz könnyű döntened.
Én is olvasgattam hogy csak 1-2t kapnak el, és ha pont a tied lesz az?
Amekkora szerencsém szokott nekem lenni
WayteQ meg szerintemm hát... Nekem a sima Ghoo Tab 7000S valósággal repült az egy magjával, nagyon jó volt
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #15 üzenetére
De ezt igen. De ha 5k többletért kapok olyan extrát mint dupla mag és IPS, számomra nem kérdés, hogy pár sörrel kevesebbet iszok, vagy pár hamburgerrel kevesebbet eszek, vagy spórolok máson. De ez én vagyok
Azt az elejétől tudom, hogy csak IPS tabletet veszek dupla maggal, mást nem. Összehasonlíthatatlan a TN és IPS közti élmény, tabnál meg főleg. De még nem döntöttem el melyiket vegyem, túl nagy a felhozatal
szerk: Ed3r_X_: Abból vannak páran, akiknek megfogták a cuccát
Túl kicsik ezek, csak szúrópróbaszerűen nézik át őket, nagy csomagok vannak előtérben. Egyszerűen nincs rá kapacitásuk...szerencsére
Amiket én mondtam azok is 7"-osak. Volt egy egy magos wayteq tabunk, engem nem győzött meg a sebessége. Már elég sok mindent vettem, egy csomag se volt kibontva
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
iMaverick #15 üzenetére
Na meg ha megakad a vámon (lehetséges igen, még ha eddig egy pár embernek nem is akadt meg), akkor meg többe is fáj.
De szerintem bőven elég egy ilyen tablet, egy erősebbnek én nem sok értelmét látom már
Nem túl kompaktak az a baj, hordozhatóság szempontjából, akkor meg otthon a netezésre, játékokra elég ez is.
-
Az ára pont a (számomra) lélektani 25.000Ft-on imbolygott (az HUF-USD napi árfolyama eléggé változó).
Ezt a pontot ezek szerint nem olvastad!
Persze-persze, már a nyáron is voltak ilyenek... Még hozzáteszek 3000-et és meg van a dualcore, még ahhoz is hozzáteszek 2-3000-et, meg van az ips panel is... Csak sajna nálam már ezek a 2-3e Ft-ok is számítottak. Az előző Hyundai A7-et 25-rt vettem és annyiért is adtam el. Így megintcsak ez a 25e volt a limit. (Nyáron menni kellett a Balcsira, meg ilyesmi egyéb költségek voltak.)
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #12 üzenetére
Az A2 már nyáron is 30 volt. Szintén dupla mag, IPS. Crystal majdnem ugyanaz, csak 4.1-gyel meg 8 giga flash van benne. Meg sokkal kevesebb vele a gond
Én még nem vettem egyiket se. Volt egy jónak tűnő hyundai, de semmi info róla, support állítólag csapnivaló úh kihagytam. Helyedben elpasszolnám ezt és vennék egy Crystalt, vagy egy N70-et. Abban már RK3066 van, 4 magos mali 400-zal, szintén IPS. Az van most 30k körül.
-
-
-
alevan
őstag
Pozitívum, hogy lesz rá JB (Novo7 Basic és a Paladinom is megkapta a bétát is már).
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Chaser
legenda
Mért nem Crystalt vettél? 25k körül van. IPS panel, dupla mag, gyári 4.1.
-
Dadpool
aktív tag
A wifi eldobásra ajánlom a Advenced Wifi Lock Free nevu kis progit.. szépen teszi a dolgát
-
Omega7plusz
tag
Egy megoldás a kompatibilitási problémákra: [link] Nálam nagyon szépen működik.
-
tvamos, saelin: köszönöm a dicséretet!
Hát igen, ez az alsó kategória már csak ilyen. Most már ezt "elhasználom", aztán mire tönkre megy, addigra ilyen árfekvés mellett lesz alap az IPS panel, dual core, stb.
-
tvamos
nagyúr
Jo kis iras. Pont igy tettemen is fozott CM10-et az Aurora II-re... abszolut hasznalhatatan volt. Persze, ha dobalna a WIFI-t... en lehet, hogy kidobnam! Idegbol!..
Hat igen... eleg vacakul vannak ezek osszerakva, de a firmware altalaban csapnivalo. Hat... na... -
saelin
veterán
Jó kis írás, tipikusan mutatja, hogy ne várjunk sokat egy olcsó géptől. Ennek ellenére a wifi elég gáz(persze mihez képest)...
Én pont az ilyen tapasztalatok miatt félek az alsó kategóriától, amik a cikkben is szerepeltek (wifi, touch gondok, market problémák), de a másik nagy félelmem a gari... Köszi az írást, jobban erősödött bennem az occót ne vedd érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged