- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
iMaverick #28 üzenetére
No de ez egyszeruen nem volt semmire sem alkalmas!!!
Egyszeruen utaltam a kezembe venni, mert nem mukodott jol!
A touchscreen mukodese kritikan aluli volt.
Ujra kellett inditgatni, hogy csatlakozzon is a WIFI halozatokhoz.En nem is akarom univerzalis akarminek hasznalni.
Csak a vonaton olvasok / netezek rajta.Inkabb hasznaltam a telefonom.
-
tvamos
nagyúr
válasz
iMaverick #20 üzenetére
En is igy voltam vele... Meg volt a penz, de a nagy cegek semmi rendeset nem domboritottak. Igy vettem egy Aurora II-t, gondoltam, ha nagyon sz@r lesz, majd eldobom... hat nem is jo, de CM10-zel, meg sok szodaval elmegy.
A maradek penzbol meg elvittem a gyereket tankot vezetni. Nem bantam meg!
--> tank.hu -
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #20 üzenetére
Nálam is van határ, csak nálam 30k
De sok extráért pár ezret szívesen kifizetek. Tablet IPS nélkül? azt el se tudom képzelni
Családban is csak azért volt az xpad, mert egyik csajé annyira akarta .Meg ha már veszek és ha csak ritkán használom is, akkor ne köpködjem. Ezért dupla mag és 1GB ram. Valszeg Crystalt fogok venni.
Ed3r_X_: Mind1 mi volt benne, nekem lassú volt. Akik váltott 2 mag/1GB kombóra mind azt mondja mérföldekkel másabb a használati élmény. Nekem pár ezrest megér majd ez. Méretből jobb lenne 10", de az ugye nehezebben hordozható meg jóval drágább. Más is használná, nekik is jobb lenne a 7-es, tehát bele fogok férni 30k-ba. Aztán ha csak 1 évet is kibírt már megérte. Okostelóm meg nincs, valszeg nem is lesz
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #15 üzenetére
De ezt igen. De ha 5k többletért kapok olyan extrát mint dupla mag és IPS, számomra nem kérdés, hogy pár sörrel kevesebbet iszok, vagy pár hamburgerrel kevesebbet eszek, vagy spórolok máson. De ez én vagyok
Azt az elejétől tudom, hogy csak IPS tabletet veszek dupla maggal, mást nem. Összehasonlíthatatlan a TN és IPS közti élmény, tabnál meg főleg. De még nem döntöttem el melyiket vegyem, túl nagy a felhozatal
szerk: Ed3r_X_: Abból vannak páran, akiknek megfogták a cuccát
Túl kicsik ezek, csak szúrópróbaszerűen nézik át őket, nagy csomagok vannak előtérben. Egyszerűen nincs rá kapacitásuk...szerencsére
Amiket én mondtam azok is 7"-osak. Volt egy egy magos wayteq tabunk, engem nem győzött meg a sebessége. Már elég sok mindent vettem, egy csomag se volt kibontva
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
iMaverick #15 üzenetére
Na meg ha megakad a vámon (lehetséges igen, még ha eddig egy pár embernek nem is akadt meg), akkor meg többe is fáj.
De szerintem bőven elég egy ilyen tablet, egy erősebbnek én nem sok értelmét látom már
Nem túl kompaktak az a baj, hordozhatóság szempontjából, akkor meg otthon a netezésre, játékokra elég ez is.
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #12 üzenetére
Az A2 már nyáron is 30 volt. Szintén dupla mag, IPS. Crystal majdnem ugyanaz, csak 4.1-gyel meg 8 giga flash van benne. Meg sokkal kevesebb vele a gond
Én még nem vettem egyiket se. Volt egy jónak tűnő hyundai, de semmi info róla, support állítólag csapnivaló úh kihagytam. Helyedben elpasszolnám ezt és vennék egy Crystalt, vagy egy N70-et. Abban már RK3066 van, 4 magos mali 400-zal, szintén IPS. Az van most 30k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest