- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #20 üzenetére
Nálam is van határ, csak nálam 30k
De sok extráért pár ezret szívesen kifizetek. Tablet IPS nélkül? azt el se tudom képzelni
Családban is csak azért volt az xpad, mert egyik csajé annyira akarta .Meg ha már veszek és ha csak ritkán használom is, akkor ne köpködjem. Ezért dupla mag és 1GB ram. Valszeg Crystalt fogok venni.
Ed3r_X_: Mind1 mi volt benne, nekem lassú volt. Akik váltott 2 mag/1GB kombóra mind azt mondja mérföldekkel másabb a használati élmény. Nekem pár ezrest megér majd ez. Méretből jobb lenne 10", de az ugye nehezebben hordozható meg jóval drágább. Más is használná, nekik is jobb lenne a 7-es, tehát bele fogok férni 30k-ba. Aztán ha csak 1 évet is kibírt már megérte. Okostelóm meg nincs, valszeg nem is lesz
-
Chaser
legenda
Xpad70-ünk volt. Cortex A9 v A10 már nem tudom, sok gépben az van. Nekem lassú volt. 2 mag, 1GB ram kell ahhoz, hogy normálisan menjen minden. De 4 mag lenne az igazi, csak még kurta drágák. Illetve nem, mert N7-et meg lehet csípni 70-ért, csak azon nincs hdmi meg sd slot és annyit nem adnék tabért
Ha megfogják megfogják, még akkor is jól jártam mert sokkal jobb gépet kapok mint itthon. És az itthon vásárolt userek is bele tudnak lépni olyanba, amibe nem kellene, ráadásul drágábban, rosszabb géppel. Nálam 30k körül van a határ tabra, azt pár ezressel túl lépem ha megéri. -
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #15 üzenetére
De ezt igen. De ha 5k többletért kapok olyan extrát mint dupla mag és IPS, számomra nem kérdés, hogy pár sörrel kevesebbet iszok, vagy pár hamburgerrel kevesebbet eszek, vagy spórolok máson. De ez én vagyok
Azt az elejétől tudom, hogy csak IPS tabletet veszek dupla maggal, mást nem. Összehasonlíthatatlan a TN és IPS közti élmény, tabnál meg főleg. De még nem döntöttem el melyiket vegyem, túl nagy a felhozatal
szerk: Ed3r_X_: Abból vannak páran, akiknek megfogták a cuccát
Túl kicsik ezek, csak szúrópróbaszerűen nézik át őket, nagy csomagok vannak előtérben. Egyszerűen nincs rá kapacitásuk...szerencsére
Amiket én mondtam azok is 7"-osak. Volt egy egy magos wayteq tabunk, engem nem győzött meg a sebessége. Már elég sok mindent vettem, egy csomag se volt kibontva
-
Chaser
legenda
válasz
iMaverick #12 üzenetére
Az A2 már nyáron is 30 volt. Szintén dupla mag, IPS. Crystal majdnem ugyanaz, csak 4.1-gyel meg 8 giga flash van benne. Meg sokkal kevesebb vele a gond
Én még nem vettem egyiket se. Volt egy jónak tűnő hyundai, de semmi info róla, support állítólag csapnivaló úh kihagytam. Helyedben elpasszolnám ezt és vennék egy Crystalt, vagy egy N70-et. Abban már RK3066 van, 4 magos mali 400-zal, szintén IPS. Az van most 30k körül.
-
Chaser
legenda
Mért nem Crystalt vettél? 25k körül van. IPS panel, dupla mag, gyári 4.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen monitort vegyek?
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged