- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
válasz sing1ep1ayer #8 üzenetére
Hát a Nexus 7 után szerintem ez borítékolható :S
-
adrianv
tag
A google nem szorítja ki ugyanúgy a partnereit, az árazásásával???
Sorry for party rocking!!!
-
=WiNTeR=
senior tag
Várhatóan lesz új Brazos alapú Win8 tablet egyébként?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
justaview
senior tag
A 200USD-t hívják ragadozó árazásnak jelen esetben.
-
=Mentor=
őstag
Szerintem még 400$-t is bőven megér a cucc, főleg hogy a konkurensek jóval drágábbak.
-
kiskaktusz
addikt
Ha így lesz, tuti veszek egyet
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vicze
félisten
Szerinted hozzád vágják ingyen a covert?
RAM-ról semmit nem tudunk. Nem láttam arról hivatalos infót. Az I/O csatlakozó azért filléres dolog (TF300-on csak USB nincs). Az aksi valóban nagyobb (31.5 W-h (Surface)/42 W-h (Surface Pro)), azért is mondom, hogy 300 a reális.[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Eltudok képzelni egy kissé "lebutított" Surface W8 RT-t 200 dodóért. Mondjuk egy Wi-fi only, 16 GB. billentyűzet nélkül... Az is elég durva lenne, kábé 60-65 ezer forint lenne nálunk, simán vennék még az iPad-em mellé is
A beharangozott alap Surface, 64 GB smartcover/bill (3G?). inkább a 400 dolláros tartományban lesz szerintem. Annyiért is igen csak jó vétel lehet (kb. 120E Ft.), esélyjel indulhatna az iPad-ek ellen.[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
ja és mégvalami, mivel nem csak nekem lesz, lehet magyarítani az RT-t?"
jo kerdes. a sima win8-nal kiadasfuggetlen a nyelv megvaltoztatasa, remelhetoleg az rt-kre is felmennek a nyelvi csomagok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #14 üzenetére
Mi eben az álomvilág? A TF300 pont ennyi kint és ez egy aluházzal több HW-ban és egy IPS kijelzővel kevesebb. Ugye ez referencia termék az MS nem meggazdagodni akar egy US only termékből. A 300$ a reális ár, a 250$ lenne a merész.
Csak a 10-es kijelző miatt nem lehet 200-ra kihozni, azt kivéve, ugyan az mint a Nexus7.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Ha 100-110k körül lesz a 16os nyitóára, launch day vétel lesz nekem
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
Csak tudnám, hogy mire fel... a Nexusnál se sírt egyik gyártó se.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
floatr
veterán
Be tudná vállalni, ahogy a lumiáknál is megtette. Kicsinálná az OEM partnereit, de felfuttatni meg majd csak az alkalmazásokkal lehetne, amiből később vissza tudná finanszírozni a dolgot
"Gee, Brain, what do you want to do tonight?
The same thing we do every night, Pinky - try to take over the world!" -
Fkris
őstag
Támogatom az ötletet.
Mivel valószínű, hogy a fentebb említett 300$=300€ igaz(vagy 400), ezért ha mondjuk külföldről(ebay) rendelnénk nagyobb mennyiséget, akkor a szállítási költség nagyon minimális lenne, és sokkal jobban megérné mindenkinek."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gabor85
őstag
300 vagy több dodó, az a reális.
Össze kéne állnunk vásárolni -
félisten
Az MS anno az első XBoxot is durva veszteséggel árulta. Mondjuk itt én sem hiszek a 200 dodóban.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
azopi74
addikt
"Beválalni készülékenként 200 dodó minuszt nagyon durva."
Főleg, ha beszámítjuk, hogy mekkora kereslet lenne iránta ilyen áron. 30 milliót simán eladnának belőle az első negyedévben, az 6 Mrd dollár veszteség, annyi, mint amennyit leírt az aquantive miatt
Bár aquantive goddwill mintájára aktiválhatnák ezt a költséget is az eszközök közé, és majd 5 év múlva leírják, amikor már mindenki elfelejti cash-outflow-ot -
Tomy Yayo
senior tag
válasz imisomogyi #2 üzenetére
Igen, csak éppenséggel most olyan vékony maga az egész "gép", mint a laptopokon a kijelző rész... gondolkozz Ami persze a súlyra is igen kedvező hatással van, és fene tudja hogy, de a helyszűke ellenére kétszer olyan jó az üzemidejük akkuról használva. Igazad van, tényleg zéró fejlődés...
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
azopi74
addikt
Ha 200 lesz tényleg, négyet veszek rögtön, egyet-egyet a család minden tagjának
De ez biztos kamu hír, az igaz, hogy ezzel a lépéssel kivéreztetné minden versenytársat, de saját WinRT-s OEM partnereit is elkaszálná, sőt a Windows 8-as hibrideket is ellehetetlenítené a piacon. (Vagy brutális árcsökkentésre kényszerítené) Szerintem többet veszítene vele, mint nyerne, ráadásul egy jó kis dömpingár vizsgálattal is szembe kéne nézni a különféle EU-s és USAbeli versenyhivatalok jóvoltából. -
elpatkorado
aktív tag
Lehetetlen. szvsz. kamu, de ha igaz is akkor se lesz occó kis hazánkban.
-
lmisi
senior tag
Az ms még soha nem tett ilyet.
Beválalni készülékenként 200 dodó minuszt nagyon durva.
(Az almapadon fele ennyi nyereség per darab.) ez instatn 1-2 milliárd dollár veszteséget is termelhetné éves szinten kb
Szerintem a 199 dollár az akciós winRt licencre vonatkozik -
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem a 16 gigás verzió 500$-ba fog kerülni. Nem éljünk álomvilágban.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
azopi74
addikt
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
"Az MS jó úton halad, hogy keresztbe tegyen a partnereinek, és azok berágjanak rá..."
ACER már eléggé berágott, és jól meg is fenyegette őket...
-
Cyberpunk
félisten
Biztos hogy kamu a hír. A 300 $-os ár inkább reális, jó is lenne annyiért. De szerintem kizárt hogy annyin kezdjen. Mondjuk nálunk a 300 $ az 300 Euró ugyebár.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
pszili8
aktív tag
Azért jók ezek a hírek,mert amikor megjelenik és nem ennyibe fog kerülni,akkor mindenki köpköd majd,hogy mekkora f*s.Azért 199$ elég hihetetlen,bár a MS megtehetné,de nem fognak prémium cuccot ennyiért adni.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz sing1ep1ayer #8 üzenetére
Ne legyen! De lesz.... ):
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez tuti 100k körül kezd majd itthon, bármennyiért is adják az amcsiknál - de ne legyen igazam!
-
Beri78
őstag
legyen 300, de persze jobb lenne a 200
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
oO7
őstag
válasz imisomogyi #2 üzenetére
Ez majdnem olyan értelmes logikára vall, mint a "minden második windows szar"... Megsúgom, hogy az "alja" ami ugye a billentyűzet, az nem része a gépnek, hanem egy lecsatolható védőtok... Innentől kezdve el is bukott a notebookokkal való összehasonlítás alapja...
-
lmisi
senior tag
C10-t rá és akkor lesz rá alkalmazás is
-
kakuk.tamas
addikt
Az MS jó úton halad, hogy keresztbe tegyen a partnereinek, és azok berágjanak rá...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Peterson_
addikt
Úgylegyen.
Megy itt a mézesmadzag húzogatás...Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
imisomogyi
aktív tag
Tehát eddig:
Laptopok: Alul vastag, kijelző vékony.
Most:
Surface: Alul vékony, ,,kijelző,, vastag!
Micsoda fejlődés! Végülis formailag visszajutnak Tabletből laptopba. Valószínű, hogy felhasználói élményt tekintve mérföldekkel jobb egy WP8, egy Windows7-es laptoptól, de akkor is, az a része, hogy ez innováció, kicsit bullshit szagú.
Persze jómagam is egy WP tleóra csorgatom a nyálam -
milanmylo
aktív tag
300-ért eléggé best buy lenne
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 /16GB RAM, 512GB Samsung NVMe/
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest