- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
"Viszont ezen kívül van elég gondja az SGS-nek, de a Desire-nak még több."
- a Desirenek max akkor van baja, ha belehackelsz a szoftverbe, a fórumban is csak azok sírnak...
vagy én vagyok kivételezett über mázlista...elfogult én sem vagyok, nekem volt samsungtól, nokiától, sony-ericssontól, kezdve, lg-n át motoroláig minden fajta telefonom, sza mindig azt veszem ami szerintem a legjobb
most pont HTC Desire az
tényleg utána néztem az sgs-nek mivel én is gondolkoztam rajta, beszélve tulajokkal, én a htc mellett döntöttem, nem bántam meg... -
Dr.Anonymus
addikt
én több galaxy S userrel dumáltam, és mindenki azt mondta, hogy ha van egy heted kb. utána olvasni fórumokon, meg megfelelő firmw-t/rom-ot feltolni akkor lehet belőle egy remek android telefon (amit persze utána még tunningolhatsz beautiful widget-sel a marketről, hogy legalább a közelébe érjen a felhasználói élmény a sensenek)
de a galaxyS nem egy "out of the box" termék, szóval emberfüggő hogy kinek melyik kell, galaxyS a hackelősebb típusoknak, desire meg a hozzám hasonló lusta usereknek akik elvárják hogy ennyi pénzért tökéletesen működő telefont kapjanak, akkor is ha nem olyan brutális grafikávala desirenek én egyetlen egy fő hibáját tudom, az pedig a korlátozott memória méret az alkalmazásoknak...
azért szerintem az durva, hogy éjszakára sem kikapcsolva egy telefont már fél éve használom, és sose fagyott,
gyakorlatilag egyszer volt hogy újraindítottam hibás működés miatt, akkor is annyi volt hogy kettőször egymás után force close-olta a böngészőt
ez még nem érintős telefonoknál is eléggé erős számba menne
sza szerintem én htc pyramidra váltok majd max... -
Dr.Anonymus
addikt
galaxy S-ért?
hát ha nagyon ráérős vagy..az egy dolog hogy a vas erősebb
de szoftveresen egy hetet kell hackelned, meg főznöd a romokat, mire egyáltalán kapsz egy kb. normális rendszert
egyik kollégám is galaxyS-el szopik, és szidja szegény az androidot, pedig nem a zöld robot a hibása dézim már egy féléve gyakrolatilag újraindítás nélkül fut, és sose fagyott
neki állandóan fagyások, meg "jaj nem működik az ébresztő", "2 hónappal később küldte el az üzeneteimet" stb...
hát ha te ezzel akarsz szopni, lelked rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest