- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Desire? 576 MB RAM és 512 MB ROM. Ez mire nem elég? A RAM nemrég még a maximum volt, a ROM hiányára meg a hivatalos Froyo nyújt megoldást, ha valakinek nem lenne elég a szabad memória (nem tudom pontosan mennyi, de ~200 MB-ra tippelek).
A kamera a telefonok 99%-ában sz@r, előlapi kamerát meg talán az emberek 0,001%-a használja, de lehet magas arányra tippelek.
Egyébként az idiótán megoldott microSD-re telepítés az Android hibája, a Google-ön kívül más nem tehet róla, ettől függetlenül teljesen használható, még Class2-es kártyával sincs semmi baja, hibátlanul megy róla minden (ami nem widget vagy launcher).Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kano
nagyúr
Te minek neveznéd akkor a telefont amikor állandóan nyekereg, hogy tele van a memóriája és törölj le róla valamit. Nem tudsz telepíteni semmit. Jó, telefonálni még lehet vele.
Nem arról volt szó, hogy számodra milyen a telefon, hanem arról, hogy milyen bajai vannak.
Na befejeztem, akit érdekel nézzen utána a dolgoknak.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Az nem elég probléma, hogy kicsi a mem mérete? Gyakorlatilag használhatatlanná teszi a telefont. + sz@r kamera, + nincs előlapi kamera, + szórakozás a kijelzővel (Amoled vagy SLCD), stb...
A Desire HD már normális de az meg akkora mint egy szappantartó a 4,3"-al.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
edward2
addikt
válasz
ladapower #30 üzenetére
Rofl most olvasom többi kommentet Desire-nek baja? Muhahaha életben semmi baja nem volt. Ja hogy minden eredeti rajta.
Továbbá munkatársamnak SGS-e van rakott rá romot. Hát annyi lett a vége, hogy bluetooth mobilnet wifi nem megy rajta többé
garanciával most baszakodnak.
-
r4z
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
Ha nem cserélnék le naponta a ROM-ot a topiklakók, nem sírnának
Én kétszer cseréltem ROM-ot amióta megvan a telefon, és abszolút semmi bajom nincs vele. Szóval nem (csak) te vagy a mázlista
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
ladapower
tag
Mi a franc baja van a Desire-nek? Valaki itt írta, hogy több mint a SGS-nek... Nincs SGS telóm, de azért az röhely (olvasva hszeket), hogy megveszem a zsír új, olcsónak nem nevezhető telefont és bütykölni kell vele....
Nekem csak 2 bajom van a Desire telómmal. Nincs előlapi kamera és relative kicsi a mem mérete.
Ennyi... Mi más hibája van? A kijelző méret nem hiba, felhasználói kérdés.[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Szerintem sem véletlen .. marketing!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Gengi
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #21 üzenetére
Nem kötelező SfUpgrade. Az SGS-nél hamarabb voltak 2.2-es beta Firmwarek mint rendes origi ,azok miatt kezdtek el sokan szoftverezni ,hogy minél hamarabb legyen 2.2. Aki nem akar ezzel szöszölni nem is kell. Én 2 frissítést csináltam egyszer az original 2.2-re ,majd hülye mód nem csináltam factory resetet és inkább feltettem egy másik FW-t is... Ami azóta 694 órája folyamatosan megy. (1-szer újraindítottam (több mint 800 óránál) és 1-szer lemerült szegény)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Dr.Anonymus
addikt
"Viszont ezen kívül van elég gondja az SGS-nek, de a Desire-nak még több."
- a Desirenek max akkor van baja, ha belehackelsz a szoftverbe, a fórumban is csak azok sírnak...
vagy én vagyok kivételezett über mázlista...elfogult én sem vagyok, nekem volt samsungtól, nokiától, sony-ericssontól, kezdve, lg-n át motoroláig minden fajta telefonom, sza mindig azt veszem ami szerintem a legjobb
most pont HTC Desire az
tényleg utána néztem az sgs-nek mivel én is gondolkoztam rajta, beszélve tulajokkal, én a htc mellett döntöttem, nem bántam meg... -
kano
nagyúr
válasz
Kb. 5 perc utánaolvasással fel lehet rá tolni egy olyan romot ami nagyon gyors és jó is.
Viszont ezen kívül van elég gondja az SGS-nek, de a Desire-nak még több.
Hangsúlyozom jelenleg nincs SGS-em, sem Desire-m, tehát nem érdekem védeni egyiket sem!!! De ha a 2 közül kellene választani akkor inkább SGS.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
eeXaa
addikt
válasz
....hmm ......hát elgondolkodató amit irsz.... hát fagyogatós teló biztos nem hiányzik....
...de asszem én is inkább kivárok valami ujjra.. egy biztos...4.3-as lesz.. -
Dr.Anonymus
addikt
én több galaxy S userrel dumáltam, és mindenki azt mondta, hogy ha van egy heted kb. utána olvasni fórumokon, meg megfelelő firmw-t/rom-ot feltolni akkor lehet belőle egy remek android telefon (amit persze utána még tunningolhatsz beautiful widget-sel a marketről, hogy legalább a közelébe érjen a felhasználói élmény a sensenek)
de a galaxyS nem egy "out of the box" termék, szóval emberfüggő hogy kinek melyik kell, galaxyS a hackelősebb típusoknak, desire meg a hozzám hasonló lusta usereknek akik elvárják hogy ennyi pénzért tökéletesen működő telefont kapjanak, akkor is ha nem olyan brutális grafikávala desirenek én egyetlen egy fő hibáját tudom, az pedig a korlátozott memória méret az alkalmazásoknak...
azért szerintem az durva, hogy éjszakára sem kikapcsolva egy telefont már fél éve használom, és sose fagyott,
gyakorlatilag egyszer volt hogy újraindítottam hibás működés miatt, akkor is annyi volt hogy kettőször egymás után force close-olta a böngészőt
ez még nem érintős telefonoknál is eléggé erős számba menne
sza szerintem én htc pyramidra váltok majd max... -
eeXaa
addikt
válasz
Dr.Anonymus #19 üzenetére
...mondjuk a desire-nek is van éppen elég hibája...
..de erről nem halottam hogy a galaxy s fagyogatna... ebben az esetben még gondolkodom.... -
Dr.Anonymus
addikt
galaxy S-ért?
hát ha nagyon ráérős vagy..az egy dolog hogy a vas erősebb
de szoftveresen egy hetet kell hackelned, meg főznöd a romokat, mire egyáltalán kapsz egy kb. normális rendszert
egyik kollégám is galaxyS-el szopik, és szidja szegény az androidot, pedig nem a zöld robot a hibása dézim már egy féléve gyakrolatilag újraindítás nélkül fut, és sose fagyott
neki állandóan fagyások, meg "jaj nem működik az ébresztő", "2 hónappal később küldte el az üzeneteimet" stb...
hát ha te ezzel akarsz szopni, lelked rajta.. -
blueMerle
veterán
Azért egy htaccess fájlt elcseszni nem művészet, persze ettől még benne van a pakliban hogy szándékos volt. Ez olyan mint sokszor a telókról a megjelenés előtti rossz minőségű képek, sokan meg vannak róla győződve hogy a gyártók szivárogtatják ki, szándékosan. A helyzet az hogy nagyon nem, én már csak tudom
eeaa: egye fene, a fos desire-dért adok egy bladet. tudom tudom, nem kell hálálkodni
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
....nagyon helyes.. mostmár csak egy normális teló kell, a fos desire-m helyett..
-
jacis
nagyúr
A COD-ra kiváncsi leszek. Nagy COD rajongó vagyok. Mikortól lesz elérhető ez az alkalmazásbólt?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
edward2
addikt
Nem értem.
Most miért is veszek amazontól progit amikor ott a market google checkouttal? Csak én nem értem?
-
Xaels
félisten
Úgy látszik jó üzlet ez az alkalmazás boltosdi, de nekem valahogy nem szimpatikus.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Maxentius
addikt
Újabb alkalmazásbolt a láthatáron. Ez a szaporodás még visszafele fog elsülni a végén...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
asysoft
aktív tag
válasz
jtrencsenyi #6 üzenetére
Azért az ne zavarjon, hogy Amazonon androidos cuccokat lehet majd venni. Ahogy nézem, Apple AppStore-ban jelentősen alacsonyabbak az árak, mint Marketen, pl NFS: Shift 3.77 EUR Androidon (bár van egy $4.99-es is
), AppStore-ban 0.79 EUR...
-
Ricardo
titán
válasz
jtrencsenyi #6 üzenetére
ennyire követem az árakat. Akkor vegye vigye aki akarja
-
Quasi_modo
nagyúr
-
BloodyEddie
őstag
válasz
jtrencsenyi #6 üzenetére
És ettől nem leszel agresszív?
-
Zirowe
nagyúr
Azt hiszem amazon csak netes és virtuális bankkártyákat fogad el.
Erről a cod játék érkezéséről nem is hallottam eddig..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Rickazoid
addikt
Az a világszerte az jól hangzik, főleg ha lenne hozzá egy jó telefonos kliens és PayPal támogatás. Erről a kettőről lehet tudni valamit már?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Ricardo
titán
Helyes. Nekünk csak jó ha nem szállnak el az árak.
-
fi:zi'k
nagyúr
Soha nem fogom megérteni az ilyen véletleneket. Nagy cégek követik el ezt rendszeresen, és mindenki tudja, hogy nem véletlenül.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
ma Véletlen hiba folytán a hivatalos premier előtt megtekinthetővé vált az Amazon exkluzív alkalmazásainak listája.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest