- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Mintha lett volna valami bug a Pharaoh-ban, de ebben nem vagyok biztos, régen volt már.
A Caesar-ba belekezdtem párszor, de az nem okozott számomra maradandó élményt.
-
l.skywalker
titán
válasz
hackeeeee #106 üzenetére
Nekem az a döbbenet, hogy szerintem még egyiket sem játszottam végig. Valahogy mindig törlődtek egy idő után a mentéseim. Egy réges-régi Caesar3-as eredményemre emlékszem, amikor a császár adományozott a városomnak egy diadalívet a birodalomért tett szolgálataimért, majd később nem fizettem be valamit, rám küldte a légióit és még azokat is levertem
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #105 üzenetére
Gogom nincs.
Pharaoh-ba annak idején nagyon sokat beletoltam, még egy régi ismerősöm fertőzött meg vele. Okozott néhány idegőrlő órát, párszor, de ettől függetlenül is imádtam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #99 üzenetére
Régi szép idők..
A Pharaoh megvolt?
-
válasz
l.skywalker #101 üzenetére
Van még türelmed hozzá? Nekem még annyi új játék van amit csak elkezdtem vagy még bepótolásra vár, hogy nem is számolom.
Az van, hogy az ilyen stratégiai játékok szerintem eléggé időigényesek.
-
válasz
l.skywalker #99 üzenetére
Caesar 3? Milyen ősi játék ez? Őszintén, már nem tudnám rávenni magam, hogy ezzel játsszak.
Az a grafika
-
válasz
Hopkins95 #97 üzenetére
Nekem Age Of Mythology volt a kedvencem. Egyik legjobb egyszemélyes kampány volt. Oltárira tetszettek az Istenek általa adott varázslatok, hogy dönthettél, mikor kit választasz és ilyesmi. grafika is bejött., szívesen látnám annak a folytatását, stílusát. 3. rész számomra nagy csalódás volt.
-
Ne értsd félre, játékmenetben ne legyen Total War, csak grafikában. Azért szerintem kár tagadni, hogy az a kategóriáján belül talán a legjobban néz ki.
Mikor látom ezeket az E-history videókat, mindig azt kívánom, bárcsak jönne egy Age of Empires játék azzal a grafikus motorral, pár cutscene-nel megfűszerezve. Olyan jól néz ki...persze ezért is próbáltam a Total Wart, de a körökre osztott dolog és a bonyolult diplomácia nagyon nem jött be.
-
válasz
Aprósólyom #93 üzenetére
Én csak azt nem tudom, hogy mi tellett ezen ennyi időbe. Mármint hogy a megjelenést is elhalasztották. Oké, tényleg újra kellett építeni a játékot meg minden, de pl. nem választhattak volna hozzá egy modernebb engine-t? Úgymond szerintem jó lett volna ilyen Total Waros félig 3D-s módban lenyomni a csatákat, az egyforma egységeket külön zászlóaljakba tömörítve és úgy küldeni az ellenre. Persze akkor már mondjuk inkább remake lett volna, de én személy szerint nem bántam volna.
De majd talán az új Age of Empires IV, na attól már tényleg elvárom, hogy a csaták hasonlóan nézzenek ki mint a Total Warban.
-
kovsol
titán
válasz
Aprósólyom #93 üzenetére
igen, az államonkénti eltérő Áfa miatt van ez.
-
Aprósólyom
addikt
Aham... THX! Ja, mert hogy ott minden állam maga határozza meg az ÁFA-t?
(#92) Hopkins95: Hát valami ilyesmitől tartottam én is. Láttam stream-eket is, és azon kívül, hogy Képileg és hangilag remake-elték, azon kívül, nem látni változtatást. Ilyen alapon, marad az origi változat, mert annak a grafikai világa amúgy is jobban tetszik.
Legalább olyan újítást beletehettek volna, mint az AoE:TC-ben, hogy elég sok farmot előre ki lehetett fizetni, stb.. Itt ha jól látom egyenkünk újra kell építeni, mint az eredetiben... -
Na ma délután végigjátszottam a tutorial kampányt. Igaz hogy csak a tutorial volt, de eddig nem nyújtott kihívást, még hardon is elsőre megnyertem a kört.
Amit mindjárt felhoznék negatív pontnak, az az AI pathfinding. Az még mindig kataszrofális, mintha semmit sem fejlődött volna.
Aztán esetenként olyan 2 másodpercre befagy a játék, nem tudom miért. Random történik, pl. mikor átkattintok egy egységre. Nem zavaró, mert ritkán történik, de gondoltam azért megemlítem. Aztán lehet a Radeon Vega 56 driverja a bűnös, viszont a Relive legfrissebb verziója van fent, szóval elvileg az is oké.
Egyébként érdekes dolog, hogy a beállítások sem kínálnak sok opciót, hanem csupán annyit mint régen. Nem lehet felbontást állítani(wtf?!) és grafikai szintet sem kínál. Érdekes, mit mondjak.
Bevallom kicsit untam a játékot, nem tudom miért, régen sokkal jobban motivált valahogy(igaz, én a AoE II-essel játszottam anno).
Megér -e 20 Eurót? Hát talán...mindenesetre 6 Eurót amennyiért az oroszoknál árulják biztosan megér.
-
kovsol
titán
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
Amcsi ár az mindig nettó.
6900Ft -t sokallom amúgy érte én is.
-
vitaro
senior tag
MS Store-ban be lehet már állítani, hogy melyik mappába telepítse a játékokat vagy még mindig csak a meghajtót lehet kiválasztani? FH3 demóját töltöttem le utoljára innen, és teljesen el voltam képedve, hogy egy ennyire alapvető feature nincs benne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cyberkind #86 üzenetére
Persze, csak amikor ott tartunk, hogy DRM bug miatt egyik MS Store-ból telepített játékod sem indul el addig, amíg valami alkalmazást nem kezdesz el letölteni, az úgy elég kaki, vagy, lényegében közli a store, hogy ez az alkalmazás Neked nincs is meg... Közben ott van, írja is a saját tartalmaid között, és a korábban említett megoldás megoldja ezt a gondot is..
-
cyberkind
félisten
válasz
szupermacs #83 üzenetére
Hogyne, most már a Forza-nak se vennék Xbox-ot mert elérhetem PC-n, feltéve ha vágyom rá, úgyhogy esélytelen.
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #81 üzenetére
Mihez kell szerver, nincs ebben single játék vagy mi van? Egyébként meg ha nem jön Steam-re azzal csak a M$ csak magát szopatja mert még a Forza miatt se vállalták be a Store-t sokan, pedig azt igencsak sokan akarják mindig, ezt pedig szintén nem kevesen, de ők tudják, én használtam nem keveset a Store-t de csak muszájból.
-
l.skywalker
titán
Nem érted, hogy nem fog Steam-re megérkezni? Mert az MS a saját Azure szervereit adja ingyen alá, feleslegesen fizetnének a Steam-nek. A sávszélesség problémája pedig azért 80%-ban általában a felhasználó vagy az internetszolgáltató hibája. Nálam mindig rendben megy, napi szinten többször töltök le az Xbox Live-ról játékot.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #77 üzenetére
Hát ha elárulod, hogy játszak ezzel a játékkal linuxon, kipróbálom.
-
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
Ajánlom egy picit olvass vissza a topikban, már kitárgyaltuk a régiók közti különbséget.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
Hogy lehet 6 EUR-t venni? Én már azon kiakadtam, hogy Microsoft Store US weblapon 20USD, aztán átirányít a Store alkalmazásba, ott meg már 6900Ft. Kb. 2300 HUF felár. Menjenek a búsba. Pláne, hogy "Írországból jött" a dobozos Windows 10 is. Szóval megy az adóparadicsomba való menekülés MS-nél is...
Valaki tud észérvet arra, hogy miért ennyi a magyar MS Store-ban? -
Aprósólyom
addikt
Gondolom nem illegál letöltésre gondol, hanem az MS Store-ból való letöltésre. Mikor csak egy 50-100MB-os alkalmazást töltök le, nevetségesen lassan jön le a Store-ból. Tényleg vicc... Én nem értem miért tatja életben ezt a fost a Micrososft vagy miért nem csinálja rendesen. Ingyenes alkalmazások sincsenek fent amik növelhetnék a népszerűségét (pl. 7-zip, Free Commander) csak csupa hulladék... Nagyon komolytalan. Pedig az MS-nek is annyi pénze van mint a szarás, legalább felvásárolhatna pár alkalmazást, ha máshogy nem tudja őket becsábítani... Nem látom a Microsoft célját ezzel a Store-al. A mobilos alkalmazásokat nem tudom telepíteni PC-re, pedig anno vettem párat. A PC-ben pedig bőven van erő, hogy azokat lefuttassa, de nem...
Valakinek van már tapasztalata a Játékkal? Ossza meg légyszíves? Ezek a linkelt "tesztek" számomra nem mérvadóak. Olyan meséljen róla, aki szintén sokat játszott az eredetivel. Van értelme ezt megvanni, vagy elég az eredeti.
Ennek eléggé Age of Mythology szerű grafikája van. Nekem jobban teszik a 2D grafika. Ezen minden olyan fakó, alacsony kontrasztú...
-
^Boss
őstag
amióta megjelent tölteném, most tart kb 20%-nál.
normális ez???
sebesség kb 1megabit/sec. mi ez?! 2018-at írunk. bárkinek van ötlete?? -
l.skywalker
titán
válasz
CsonkaImo #65 üzenetére
Pár játéknál van, természetesen nem FPS-eknél:
Final Fantasy XIV
Paragorn
War ThunderXO-n pedig azt hiszem a Killer Insticnt-nek van, de ez nem biztos. Minecraft-nak volt tavaly nyáron bétában tesztelésen.
De mindkét platform azt nyilatkozta, hogy a rendszer képes rá, a fejlesztőn múlik, hogy natív beleveszi-e.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
szupermacs #59 üzenetére
Elég megosztó a játékosok véleménye az egér + billentyűzet támogatásáról, és ezt tudja az MS is. Nem vagyok benne biztos, hogy meglèpik.
-
szupermacs
veterán
Egy Xbox One gameplayt megnézek róla, mielőtt megveszem. Kíváncsi vagyok, hogy a bill+egér kombó mikor jön boxra, mert már nagyon régóta rebesgetik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kár, hogy csak MS Store-ban érhető el.. Átkerül vajon steam-re is? A "néha nem indulnak a játékok" bug miatt... Oké, hogy orvosolható, de akkor is..
Aprósólyom: Én használtam a forza miatt MS store-t pc-n.. De amikor egyik napról a másikra a drm miatt nem hajlandóak elindulni a játékok, azért az elég izgalmas tud lenni.. Persze, megoldható, hogy töltsek le valami mást, vagyis csak indítsam el a letöltést, és már működik is minden ugyan úgy mint eddig.. De, ugyan már.. ÉS, ez már majdnem a windows 10 megjelenése óta ilyen, és nem javítják..
-
Reggel néztem és már telepíthető volt, 17gb szabad helyet kért. Aranyos.
Ha hazaérek melóbol, feldobom.
-
hombre[EU]
veterán
Pff mennyit toltuk 😀
Ideje lenne beszerezni egy 4k tv-one X kombót -
SQX_Barto
addikt
En mar regota vartam ezt a jatekot, emlekszem anno a Rise of Rome demoja fent volt a Win98 SE lemezen es rongyosra jatszottam
Ha lenne Steamen, en is jobban orulnek, de hat ez van, mar megszoktam, hogy minden kiado a sajat cuccat erolteti.
Van battleNet, Origin, uPlay, Steam, (meg valami ingyenes miatt van GoG is, de nem igazan hasznaltam meg) -
Aprósólyom
addikt
-
scarabeus86
tag
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Na és be lehet állítani hogy leértékelésnél e-mailt küldjön az MS Storeból, ahogy a kívánságlistámon szereplő tételekről a Steam?
-
=WiNTeR=
senior tag
A kókusz-szigetekre várhatóan be fog hajózni vagy Windows Store esetén a kalózkodás nem létezik? >>
Rohadjon le a kezem, de Windows Store-ból nem fogok vásárolni, még egy ekkora foshalmot a világ nem látott (Surface tulajként mondom). -
Ez komoly, volt rá példa, hogy törölték a profilról a játékot?
És ha VPN-t használok, akkor mégis hogyan jönnek rá?
(#40) Tidus Én nem használok Uplayt, de a streamekben mindig látom, hogy Pistiék szívnak vele, mert ledobja a szerver. Konkrét a Rainbow Six Siegenél volt. De azon nevettem, mikor legutoljára a Far Cry végigjátszánál összeomlott a Uplay és bezárta a játékot. Aztán nem tudott csatlakozni talán rá, nos elindította Uplay nélkül, s azután talán jó volt.
(#29) haunteer
(#34) RareParrotIgazatok van...Amúgy nem kéne erre valamiféle szabályozás az EU-ban? Legalább az Unión belül kerüljön minden ugyanannyiba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Jó embernek mondod ezt.
(#27) Hopkins95
Dehogy ugyanannyi. Steamen is van olyan régió ahol olcsóbb, csak te nem veheted meg ott, még VPN-nel sem, mert törlik a játékot a profilodról. Köszönhetően a régiózárt Steamnek, amelynek annyian örülnek. -
válasz
l.skywalker #36 üzenetére
Végül is még fiatal a játék pár rókabőrhöz
-
l.skywalker
titán
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Ha az Age of Empires Definitive Edition-re gondolsz, akkor nem
-
l.skywalker
titán
válasz
Hopkins95 #32 üzenetére
az Xbox hivatalosan régió független platform. Amikor a One elindult, akkor a store-ban bármilyen ország bármilyen fizetőeszközével lehetett vásárolni. Mindenki Argentínában vásárolt és gondolom egy idő után rájöttek, hogy ez már csak adózási szempontok végett is aggályos. Így született meg az, hogy a store az független, de fizetni csak regionális eszközzel lehet. Aki pedig kihasználja ezt a kiskaput az nem a többség, erről csak a fineszesek tudnak.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #27 üzenetére
Steamen sem kerül ugyan annyiba. A "gazdagabbakat" jobban lehúzzák. Csak valamiért kelet-eu -t is ide sorolják...
-
Ez ingyen lesz?
-
válasz
l.skywalker #24 üzenetére
Waat??
Ebben mi a logika amúgy? Én ezt nem értem.
-
l.skywalker
titán
De a kettő nem teljesen ugyanaz a kategória. A Forza Horizon 3 nem PC játék. Hanem Play Anywhere cím. És tudjuk, mind tudjuk, hogy a konzolos játékok sosem lesznek olyan "könnyen" elérhetőek, mint a PC-s játékok zöme.
Továbbiakban pedig, ne az Ultimate kiadás legyen a tárgyalási alapod, azok mindig drágábbak. Ott a Standard verzió. [link]
-
Crytek
nagyúr
6000 lol erről beszélek egy több mint egy éves cim.
PC-re Dirt Rally, Project Cars Complete...stb vannak ingyen (persze kicsit tenni kell érte) Ezért egy fos ez a M$ store életbe nem lesz ott semmi olcsón. 5 év mulva is a 28 ezres forzát kell bámulni. De így is kell ezt ha nem akarják eladni szó se róla
-
válasz
l.skywalker #16 üzenetére
Sorry jogos!
Nem is figyeltem a konkrét játékot, csak az akciókra figyeltem a kommentjében.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kicsit félrevezető az írás. Úgy lehet értelmezni, hogy jön a 4. rész holnap. De nem, mert a felújított jön. Csak úgy megjegyzem itt.
-
Crytek
nagyúr
+ nem mellesleg steam-en a többi kiadó értelmesen akciózik = El akarja adni a termékét. A M$ mit csinál? több mint 1 éves Forza 3 Ultimate 28400 ft alapárcsökkenés ZÉRÓ.
PC-n (steamen) a Humble által meg okosba csinálva olyan címekhez jut az ember 1 év után INGYEN, hogy nekem ég a pofám.
Az ár egy ilyen piacon sokkal meghatározobb, mint a HOL tolod... -
3L1T3
addikt
Xbox Live szervereket használ a játék. Steam meg nem. . . nem értem miért kell mindig negatívharcosnak lenni. Főleg neked ilyen névvel.
Microsoft Store játékok ellenszenvét sose fogom megérteni. Ezerszer kényelmesebb asztalról külső platform szoftver nélkül indítani játékokat. Nincs bajom a Steam, Origin, Uplay programokkal de nem feltétlen rajongok ezen megoldásért.
-
l.skywalker
titán
válasz
ImpersonatoR #2 üzenetére
pssszt
-
Crytek
nagyúr
Érdekes a M$ üzletpolitika. Hogy nem adják ki pc-re (steamre)
Érdekes Age of 2 HD-ből csak elment 4.85 millió db. De ha nekik az a párezer M$ $tore user fontos csak -
Matada2.3
veterán
Csakis a nosztalgia miatt fogom megvenni a játékot, nagyon sok örömteli percet okozott gyerekkoromban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #2 üzenetére
Lehet játszani kontrollerrel is RTS-t (Lásd Halo Wars széria), de itt az elmúlt hetekben látott szivárogtatásokra gondol a kollega. Plusz jön Xbox One-ra az egér-bill támogatás is.
-
Nem az.
De miért akarsz vele boxon bohóckodni karral ?
-
l.skywalker
titán
Na vajon Xbox Play Anywhere cím lesz?
Mert akkor instant get
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest