Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Mintha lett volna valami bug a Pharaoh-ban, de ebben nem vagyok biztos, régen volt már.
A Caesar-ba belekezdtem párszor, de az nem okozott számomra maradandó élményt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #105 üzenetére
Gogom nincs.
Pharaoh-ba annak idején nagyon sokat beletoltam, még egy régi ismerősöm fertőzött meg vele. Okozott néhány idegőrlő órát, párszor, de ettől függetlenül is imádtam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker #99 üzenetére
Régi szép idők..
A Pharaoh megvolt?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cyberkind #86 üzenetére
Persze, csak amikor ott tartunk, hogy DRM bug miatt egyik MS Store-ból telepített játékod sem indul el addig, amíg valami alkalmazást nem kezdesz el letölteni, az úgy elég kaki, vagy, lényegében közli a store, hogy ez az alkalmazás Neked nincs is meg... Közben ott van, írja is a saját tartalmaid között, és a korábban említett megoldás megoldja ezt a gondot is..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kár, hogy csak MS Store-ban érhető el.. Átkerül vajon steam-re is? A "néha nem indulnak a játékok" bug miatt... Oké, hogy orvosolható, de akkor is..
Aprósólyom: Én használtam a forza miatt MS store-t pc-n.. De amikor egyik napról a másikra a drm miatt nem hajlandóak elindulni a játékok, azért az elég izgalmas tud lenni.. Persze, megoldható, hogy töltsek le valami mást, vagyis csak indítsam el a letöltést, és már működik is minden ugyan úgy mint eddig.. De, ugyan már.. ÉS, ez már majdnem a windows 10 megjelenése óta ilyen, és nem javítják..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest