- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Gondolom nem illegál letöltésre gondol, hanem az MS Store-ból való letöltésre. Mikor csak egy 50-100MB-os alkalmazást töltök le, nevetségesen lassan jön le a Store-ból. Tényleg vicc... Én nem értem miért tatja életben ezt a fost a Micrososft vagy miért nem csinálja rendesen. Ingyenes alkalmazások sincsenek fent amik növelhetnék a népszerűségét (pl. 7-zip, Free Commander) csak csupa hulladék... Nagyon komolytalan. Pedig az MS-nek is annyi pénze van mint a szarás, legalább felvásárolhatna pár alkalmazást, ha máshogy nem tudja őket becsábítani... Nem látom a Microsoft célját ezzel a Store-al. A mobilos alkalmazásokat nem tudom telepíteni PC-re, pedig anno vettem párat. A PC-ben pedig bőven van erő, hogy azokat lefuttassa, de nem...
Valakinek van már tapasztalata a Játékkal? Ossza meg légyszíves? Ezek a linkelt "tesztek" számomra nem mérvadóak. Olyan meséljen róla, aki szintén sokat játszott az eredetivel. Van értelme ezt megvanni, vagy elég az eredeti.
Ennek eléggé Age of Mythology szerű grafikája van. Nekem jobban teszik a 2D grafika. Ezen minden olyan fakó, alacsony kontrasztú...
-
Ez komoly, volt rá példa, hogy törölték a profilról a játékot?
És ha VPN-t használok, akkor mégis hogyan jönnek rá?
(#40) Tidus Én nem használok Uplayt, de a streamekben mindig látom, hogy Pistiék szívnak vele, mert ledobja a szerver. Konkrét a Rainbow Six Siegenél volt. De azon nevettem, mikor legutoljára a Far Cry végigjátszánál összeomlott a Uplay és bezárta a játékot. Aztán nem tudott csatlakozni talán rá, nos elindította Uplay nélkül, s azután talán jó volt.
(#29) haunteer
(#34) RareParrotIgazatok van...Amúgy nem kéne erre valamiféle szabályozás az EU-ban? Legalább az Unión belül kerüljön minden ugyanannyiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest