- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aprósólyom #93 üzenetére
Én csak azt nem tudom, hogy mi tellett ezen ennyi időbe. Mármint hogy a megjelenést is elhalasztották. Oké, tényleg újra kellett építeni a játékot meg minden, de pl. nem választhattak volna hozzá egy modernebb engine-t? Úgymond szerintem jó lett volna ilyen Total Waros félig 3D-s módban lenyomni a csatákat, az egyforma egységeket külön zászlóaljakba tömörítve és úgy küldeni az ellenre. Persze akkor már mondjuk inkább remake lett volna, de én személy szerint nem bántam volna.
De majd talán az új Age of Empires IV, na attól már tényleg elvárom, hogy a csaták hasonlóan nézzenek ki mint a Total Warban.
-
kovsol
titán
válasz
Aprósólyom #93 üzenetére
igen, az államonkénti eltérő Áfa miatt van ez.
-
kovsol
titán
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
Amcsi ár az mindig nettó.
6900Ft -t sokallom amúgy érte én is.
-
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
Ajánlom egy picit olvass vissza a topikban, már kitárgyaltuk a régiók közti különbséget.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Aprósólyom #73 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest