- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Na én nem vagyok semmilyen fan,de ez már rosszúl hangzik "Alulfeszelve 64-es biossal " Mivaaaannn
Átlag ember bemegy a boltba, megveszi a kártyát berakja,driver fel,és használja.Nem akar biost variálgatni,meg feszt állítgatni meg stb.Szerintem nem sikerűl jól ez a vega.Sem árban,sem fogyasztásban,sem teljesítményben.Én jobbat vártam.Mondom ezt rx 460-r7 250 x tulajként.Amúgy win 10 pro 64 bit bekapcsoláskor az utolsó 3-4 drivernál előjön ez a radeon settings nem tudott elindúlni.Ez az új driver megoldja ezt vagy ...
-
törölt tag
1) Tehát belenyúlva a tápellátásba és a szabályzásba ez egy jó kártya lesz, ezért így is jó. Ezt gondold újra!
2) A Vega megjelenése előtt ment itt a fórumon is a messiás csodáinak előzetes beharangozása, vízből bor csinálása péntek este tízkor, vízen járás szombat hajnali kettő, 1080Ti alázás hétfő délben. Most meg ahhoz verhetjük a seggünk a földhöz, hogy egy teaser videót kapunk egy driverhez, ebből pedig cikket kell rittyenteni. Ja, csak pozitívan lehet erre gondolni, ilyen a törődés és a versenyképes termék.
-
A probléma itt abban rejlik, hogy Intel aludt , nem fejlesztett, adott 5 évet AMD nek hogy utolérje. Utolérte,most 1-2 évig megy a szekér. NV meg nem ad mert nyomják ki évről évre a jobb kártyákat.Jelenleg az egyik legjobb cég a PC piacon .
Mindenféle hülyeség nélkül, amiben elhiszi sok ember, hogy elavultak lennének a kártyáik, pedig pontosan azt adják amit kell. A jövőre mutatásnál pedig nagyon jól tudja NV is hogy a 2 generációval ezelőtti csúcs kártyáinak a sebessége már alsó szegmensben játszik és nem érdekli, ha éppen egy GTX780 most már kikap az akkori konkurensétől ( bár még azt sem, ha a 7970 kártyát veszem annak) 3 FPS sel, mert az 1050TI meg leveri 40 ezerért mindkettőt.Intelnél meg most azt rebesgetik, hogy 10 nm ide vagy oda, az érkező 10 nm eljárásuk pontosan 2x annyi tranyót fog tartalmazni, mint a legjobb konkurens fejlesztések, szóval megrázza magát az alvó óriás aztán megint lehet utána kapaszkodni.,. ÉN nem azt mondom, hogy AMD nek nincs helye,de ezeket a melléfogásokat el kellene felejteniük, mint pl a Vega 64.( flashelés, bios mókolás,alulfeszelés, 3-4 féle profil, meg egyéb varázslatok amiben azt próbálja bizonyítani minden hívő, hogy milyen jó lett, a többi nem érdekes. )
Adtak volna ki egy 56 kártyát, és a 64 termelői kapacitását rátolták volna arra, lenne kártya boltokban elfogadható áron és mindenki boldog lenne. jelenleg úgy is az 1070- Vega 56 színt szerintem FHD- 1440P elegendő és megfizethető. -
hapakj
őstag
Alulfeszelve 64-es biossal bőven vállalható a sebessége, és 1-2 hónapon belűl szerintem az ára is vállalható lesz
Jah, mert ha új vga-t szeretnék nyilván mókolni akarok vele azonnal illetve várni rá, hogy olcsóbb legyen. Logikus.
Aki azt várja, hogy beéri, vagy netán megelőzi a 1080 Ti-t az idióta.
Miért is? Technikai paraméterei alapján elvileg ugyanolyan vagy jobb mint a sokszor elavultnak titulált nvidia 1080 Ti, de valahogy csúnyán elmarad tőle. Nah ez a nagyon érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest