Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
"Sajna, swf formátum nélkül még mindig nincs még kilátásban sem normális sebességű vektorgrafika, ami tudásban felveszi a versenyt a Flash-sel."
No... egyrészről ottvan a silverlight (nem tudom mire mondtad, hogy meg sem közelíti a flash -t... simán le is haggya lényegében minden téren de küldj valami konkrétumot ha szerinted nem így van)... másrészről viszont igaza van azoknak akik egy "plugin mentes" webet akarnak... hardmadrészről pedig a CS5 is tud HTML5 canvas -ba exportálni flash helyett aztán mondjuk onnantól kezdve a böngészőmotorokon múlik, hogy ez a megoldás felveszi e a versenyt a flash sebességével
-
Ulkesh
őstag
"Egyébként sztem az adobe is a html5 felé veszi az irányt, eleinte részben (amiket meg lehet oldani html5-ben, azt abba exportálja, amit nem, azt swf-be), később akár egészben is."
Én is arra tippelek, hogy ez a nagy hadakozás csak időhúzás, amíg elkészülnek a saját fejlesztőeszközeik a html5-ös megoldásokhoz.
-
oO7
őstag
Hát egy új flash -t csinálni... nemtudom nem e késői gondolat már ez a Silverlight mellett...
Másrészről meg én úgy gondolom, hogy mivel az apple amúgyis elég sok vásárlót köszönhet az adobe -nak, az ellenségeskedés helyett inkább egy kicsit szorosabb együttműködést kellett volna összehozniuk és a Flash lehetett volna "az Apple Silverlight -ja"...
Amúgymeg a címmel természetesen ellenkezik az apple elgondolása.
-
törölt tag
+1 nagyon jól összefoglaltad!
Narxis:természetesen az Apple dolga eldönteni, hogy mit enged és mit nem a saját készülékén, csak sok embernél a mondvacsinált kifogások verik ki a biztosítékot, mint például nálam is.
Az persze más kérdés, hogy a Flash mennyire jó. Adobe szerintem nem intézte jól a dolgait, ha kicsit jobban ráfekszik, sokkal többet is ki lehetett volna az egészből hozni, ugyanis egy de facto, platformfüggetlen szabványt kreálhattak volna belőle. Lehet ez is volt a céljuk, de mégse lett olyan standard, mint pl egy PDF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fitbit Versa 4 okos óra
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest