- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Na szerintem meg a Linux egy nagy szar, meg ahogyan Win8 előbb az összes. Semmi újítás, semmi segítség az érintő képernyősöknek. De ha neked ebből áll a napod, hogy a hátteret nézegeted akkor nyomtasd ki és rakd a monitor elé, azt semmi sem fogja kitakarni sem. Az animált Csempe meg végképp nem kötelező, akinek tetszik használja akinek nem az nem.
@(#251) katt777: levelezésedhez nincs, de akkor nem is csinálsz semmit a telefonnal? Miből gondolod, hogy a névjegyzékhez, sms-hez vagy akármihez nem férhet hozzá valaki? Ha már sms-t írsz arról is készül statisztika, hiszen másképp nem fejlődne az automatikus kiegészítés sem.
@(#258) Ed3r_X_: na nekem meg a WIn7en sem mennek a játékaim amit szeretik, Vista meg bezzeg futtatja. Innentől akkor én is kijelentem, hogy az is nagy szar volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest