- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefutott a dirt 2 teszt
-
Bassz.. cserélem...
Ez a rohadt Dirt2 nem indul el, pedig végre örültem, hogy lesz egy eredeti játékom, de ezt felrakni meg szarakodni azzal a steam-el komolyan mondom nekem egyszerűbb egy másolt játékot felrakniAmi a legviccesebb miután felhúztam a procit utána megpróbáltam visszarakni 3.2-re de sehogyan sem megy úgyhogy most pihentetem majd holnap próbálom.
-
Elkészült a teszt cod6-al.
Következik majd a HAWX-al.
Jó olvasást!Üdv
-
Igen tudom.
Egyebként mondenki leszólt hogy 65- ért árulom.
A szokásos jókívánságok, hogy ennyiért rohadj meg, sose add el stb. De végül is elkelt. Azért mert sokan 50- ért adják az nem azt jelenti, hogy annyit ér hanem annyit, hogy az illető nincs tisztában az marketing alapfogalmaival... -
Sziasztok!
Nem vitatkozni akarok a kedves olvasókkal csak egy kicsit szépíteni a dolgot.
A kártyát nettóban vettem ami azt jelenti hogy 65-ért adtam el az x2-őt és 71-ért vettem az 5870-et.
Amit Ti is írtatok, nekem is fontos volt a fogyasztás, a zaj és valljuk be ezek a parabellumok (főleg a második) az x2-nél elviselhetetlenek.
A harmadik ok, az x2-ből még most lehetett úgy kiszállni, hogy realtiv keveset bukjon az ember, ugyanis szerintem egyre inkább zuhanni fog az ára ahogy jönnek az újabb és gyorsabb karik.
AZ 5870 ami az én véleményemet illeti értékállóbb lesz a jövőt tekintve.
Szumma plusz 6ezer és meglett a vga+ kevesebb zaj/fogyasztás, egyenlő teljesítmény,+pár inyencség.
Remélem így érthetőbb volt a váltás oka.Üdv, és további jó olvasgatást
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest