- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Aha, elkaptalak, biztos vagyok benne, hogy te tervezted a Windows OS-ek drivertelepítő felületét (meg a többit, ahol szintén nem lehet átméretezni, vagy nem jegyzi azt meg). Milyen kényelmes is abban az átméretezhetetlen, 4 soros ablakban megkeresni a drivereket... Azt azért elárulhatnád, honnan jött az ötlet, haragszol a világra valamiért?
-
Borote
addikt
Annak azért nézzetek utána, hogy ez a bővített garancia mit takar, mert volt már aki megjárta vele, hogy nem ugyan azok a feltételek, mint az első 1 év során!
Bár továbbra is fenntartom, hogy ennyiért kapsz háttérvilágítással szerelt Latitude-öt, amivel ha gond van, nem kell Brno-ba küldened, hanem másnap megcsinálja a szaki.
Szerintem drága. 50-nel olcsóbban még talán. -
Z_A_P
addikt
(mondjuk az 1280x800 vs 1680x1050 az 30%al nagyobb terület...)
pontosabban 70%-al nagyobb...
(1024000 vs 1764000)Nekem fontos a minel nagyobb felbontas munkahoz.
Multimediahoz mar teljesen lenyegtelen, egy filmet/jatekot jatszok barmiben, de mondjuk amikor forraskodot bujsz, egyszerre 2-3 van egymas mellett/alatt...na ott halal a valtogatas, ablak elvalaszto allando huzogatasa, stb.Mondjuk az is igaz hogy en alt. asztali monitoron dolgozok, de ugyanez lenne a preferenciam a laptopon is.
-
MrSealRD
veterán
Szerintem nem érted/nem akarod érteni, amit mondanak neked. Sem a méret sem a nagyítás nem érdekel most jelen esetben senkit.De még a DPI arány sem.
A nagyobb felbontáson fizikailag több adat/ablak/táblázat cella..stb jelenik meg egyidejűleg. Képzeld el van akinek ez fontos.// Már eleve a 768 sor egy vicc, (de most eltekintek 16:9 problémakörtől...) pláne 15.6"-en
A repülőre meg inkább 12"/13" max 14"-es géppel ülnek fel a business man-ek...nem ezzel.
Ez a "külső monitoron jártam a laptopot" dolog meg szerintem biztos előfordul de kizártnak tartom a tömeges alkalmazást...Szóval ha más nem akkor opcióként legyen ott a nagyobb felbontás lehetősége.
(1280x800-ról váltottam 1680x1050-re, szándékosan pont azért amit fentebb is írtak) Nincs külső monitorom...de kell a terület.
-
zoli03
őstag
Az hogy több helyed van rajta. Mit akarnék nagyítani? Én semmit se akarok nagyítani, hanem nagyobb felbontást akarok, nem tudom, hogy jön ide a nagyítás.
Nem bemagyarázás, hanem egy 23" 1920x1080-as monitor után odaülni egy 15"4 1280x800-as laptop elég elég rossz. De a 14,1" 1440x900-as laptop lényegesen jobb mit a 1280x800-as. De te szerintem még nem próbáltad. -
zoli03
őstag
Szerintem itt nem arról van szó, hogy hány ablakot nyit meg valaki. Hanem bármit csinálsz, netezel, szöveget, táblázatot szerkesztesz, vagy csak pdf-et olvasol, sokkal jobban jön a nagyobb felbontás. 15,6"-on az 1600x900 tökéletesen olvasható, akkor már miért ne lehetne akkora? Már a legalapabb használat mellett is sokkal kényelmesebb, mint az 1366x768.
Az egy másik dolog, hogy munkára monitort csatlakoztat hozzá. A nagyobb felbontású kijelző nem váltja ki, de addig is sokkal jobb, amíg nem lehet rákötni a monitorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Quadro FX 570 eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged