- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Lehet, hogy te tökéletesen olvasod a hangyafasznyi betűket, de tudod vannak, akiknek nem olyan a szemük mint a sasé..
Én pl nagyon nehezen olvasom el az apró betűket, az ilyen kis p*öcs 15"-os kijelzőjű csilliárdszor csilliárd felbontású notebooktól menekülnék mint ördög a tömjénfüsttől... Van a melóhelyen pár 15"-os 1680x1050-es felbontású notebookja, az halál. Én otthon 22"-on használok akkorát és még ott is bele kell nagyítanom időnként.
-
Peak
addikt
Értem, hogy mit mondasz, de azt nem értem, hogy pontosan mi változik számodra használhatóságban, komfortérzetben meg, ha 1366x768 vagy 1400x900 a felbontásod egy kijelzőn. vagy ha 1680x1050.
Azon kívül, hogy a fizikai felbontása az LCDnek kisebb lesz, attól a Windows desktop a DPI arányt ugyan úgy megtartja, mert az dinamikusan változtatható. Vizuálisan maximum egy picit kontrasztosabbnak látsz egy betűt.No de pont arról beszéltünk, hogy kis kijelzőnél az ember nem dolgozik éjjel nappal.
A felhasználás kb. arra van kitalálva, hogy pl. repülőn az ember heggesszen egy XLS táblát egy órát, vagy begépeljen feljegyzést, stb.
Esetleg elolvasson 5 oldal híreket.Ebbe úgy látom nem nagyon szól bele ez a dolog.
És használok bőven notebookokat és monitorokat is egyaránt. -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
én a tapasztalataim szerint úgy látom, hogy notebookon normálisan sok ablakkal semmilyen felbontáson nem lehet.
egy magára valamit is adó számitógéppel dolgozó ember gondoskodik magának normális külső monitorról a munkához.
nem a beépített LCDn fog 4000 ablakot vaksizni.
épp ezért érzem úgy, hogy nagyobb felbontást preferálni s azt hirdetni ugyan divat és olyan vagánynak tűnik, mégis számomra kispályás, gagyi, olyan érzésem van tóle, mikor az ember olyan dolgon akar spórolni, amin teljesen felesleges, mert több hátránya van mint haszna.a véleményem szubjektiv!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged