Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Már bocsánat, de ezért miért kell lehúzni a telefont? Nem neked találták ki. Ez lenne az az orbitális hibája? Ha nem akarsz "utilityket" szedegetni, akkor vmi jó ki zárt rendszerű telefon kell neked, aminek a hiányosságait vagy megszokod vagy nem, de változtatni nem tudsz.
Abban mondjuk igazad van, hogy van egy-két olyan hiányosság, ami a ciki kategóriába esik, de ezeket mind pillanatok alatt tudod orvosolni.Egyébként az általad említett Bluetooth dolog meg mondjuk pont az iphone-nál is felmerült, csak ott még megoldás sem nagyon volt rá eleinte. Pedig az azért elég prémium cucc, annak megfelelő árazással.
A teszt szubjektivitásába meg kár belekötni, pont attól jó, hogy vannak benne személyes dolgok is. Ha csak a száraz tényekre kíváncsi valaki, meg kell nézni az adatlapot!
Mellesleg ezt a telefont nem is az emeli ki, hogy a gyári szoftverellátottság olyan zseniális, hanem az, hogy a az első snapdragon alapú androidos telefon, amin bizony érződik is, hogy sokkal gyorsabb mint a korábbiak. Persze nehezen is tudom elképzelni, hogy ez egy videón átjöjjön, de hidd el ezek a srácok tesztelték a legtöbb ilyen mobilt és amikor azt mondják, hogy ez érezhetően gyorsabb mint a többi, akkor abban van vmi. -
adik803
csendes tag
Hogy is van? Jót lopni nem szégyen?
szerintem 2év múlva mikor az android jol elterjed nem merik a gyártók majd igy csupaszon ki adni. Meg maga a rendszer is fejlődni fog
a microsoft nem tudom mit csinál mert nem rossz a wm de nekem is jobban bejön az android.
Off/ viszont az nagyon nem tetszik hogy mindegyik gyártó saját rendszert akar. Ez nem jó irány... -
adik803
csendes tag
Igazad van, jogos. De ezek a rendszerek még nincsenek igy felszerelve alapból(persze a gyártók ki egészíthetik a rendszert mint pl htc v samu, de nekem kifejezetten tetszik ez a csupasz rendszer felállás. Lehet szeretem ha szenvedek?
)Talán symbi mint írtam. Vagy zárt rendszerűt kell venni
én pl sem csengőhangra sem videora nem mozdulok. Viszont jó appokra igen. Én fogom használni keményen internetezésre email zene. Ja meg telefon
pl én nem fogok hackelt szoftot rá tenni
-
adik803
csendes tag
Na ez az amit rosszul csinálnak a különböző rendszerek tervezői. Az alap kiépítés(szoftver)tudjon minden alap dolgot, esetleg némi extrat. A nokia a symbiannal ezért sikeres. Most az androidban látom ugyan ezt. Jó irányban fejlődik. Azért halkan megjegyzem hogy a microsoftnak volt ideje fejleszteni... Mégsem tette.
-
adik803
csendes tag
A tesztekkel kapcsolatban részben egyet értek. De volt már winmo telefonom hidd el azt is kellett sokat hegeszteni mire be laktad. Ezek java részt apró dolgok amik orvosolhatók és pont ez a lényege egy nyílt oprendszernek. Ha mindent akarsz ott a zárt op. Még a symbian sem ad mindent egyből a kezében. Pl mennyi ideig szenvedtek az 1perces diktafonnal
engem jobban zavar pl hogy nem tud kikapcsolva ébreszteni. Én szeretem ki kapcsolni a telefont ha pihenek. Nem is merül annyira még ezeknek a rendszereknek jót tesz a napi újra indítás. chace ürül gyors lesz a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Makulátlan Iphone 15 Pro Max 256Gb, kártyafüggetlen, 2027-ig gari! Akksi 91%!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest