- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
assemble #126 üzenetére
Azt az "extra kényelmet" is erősen idézőjelbe kell rakni, egy ekkora dögöt nem fog az ágyon a hasán vagy a fotelban használni az ember, mert sanszos hogy megfőzi a tojásait, meg rohadt kényelmetlen, ez is a munkaasztalon/szgép asztalon figyel mert böhöm nagy. Erősen megkérdőjelezhető ezeknek a gépeknek a létjogosultsága, kivéve ha az ember sokat utazik ez az egyetlen elfogadható magyarázat miért vesz valaki ilyen grill rácsot. Én korábban sűrűbben hazautaztam ősökhöz de már nanapság egyre ritkábban mert 250+km-ről van szó akkor f@sza volt a g751-et a dobozába berakni, bedobni a kocsiba azt viszont látás. De ha valaki keveset mászkál, munkájához nem kell annak ezerszer jobban megéri egy gamer pc 3 kilóért meg egy csúcskategóriás mobil kombó.
-
->Raizen<-
veterán
Osztom a véleményed, aki prime+furmark duóval nézi az órajeleket görcsberándult gyomorral az meg is érdemli. És az utóbbi pár laptopjaimra rá se engedtem eme két semmirevaló programot. Túlzottan beterhel, és ilyen terhelést játékokkal nem lehet produkálni. Nem életszerű, és az nv szoftveresen míg az amd hardveresen védekezik a furmark és egyéb hasonló semmirevaló gépgyilkos szoftverek ellen. Ez mindent elmond. Stabilitást lehet tesztelni más programokkal is amik képesek úgy meghajtani a cuccot hogy eldobja magát ha nem stabil az adott órajel beállítás. teszem azt alulfeszelés egy laptopnál. Nem ekkora terhelésre lövik be a laptop hűtését, a notebook check-en is már inkább más terheléskor fellépő hőtérképet nézek, és a fm+prime-t alapból skippelem.
-
->Raizen<-
veterán
Egyetértek. Laptopnál ott az a rossz szájíz hogy vajon mikor lesz bga-s valamilyen chip, asztali gépnél nincs ilyen plusz azt könnyű szerelni és bővíteni. A mobilitást én egy csúcskategóriás phablettel oldom meg mert kielégíti az a pár játék az igényeimet, és a kép is tűéles rajta. Laptop nálam is mindenhogy kilőve, mert iszonyúan feláras a történet kompromisszum hegyekkel megfűszerezve és iszonyú sokat szoptam eddig a gariztatásokkal.
-
->Raizen<-
veterán
A g751jy 3 ghz feletti turbo órajeleit képes volt tartani 90 fok alatt. Na ez a nem mindegy, sok cpu erő elvész, ha throttingolnia kell a cuccnak. A melegedés notinál általános, mindegy hogy 300-vagy több mint fél milla a cucc, de mégis mint láthatjuk 5-10 fok igen is számít, nem csak az élettartam miatt.
-
->Raizen<-
veterán
Igazi kazánok ezek az i7-es procik. Hűtést tervezni meg tudni kell és azt kvázi kettő-három cég tud a laptopba, alienware, asus, clevo meg néha a lenovo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest