Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGyuri
tag
-
LGyuri
tag
Sziasztok,
most rendeltem egy ilyet az Expansystól, remélem hamar érkezik... ha megvan, beszámolok róla
-
prolad
addikt
MT6575 mennyire jó az egymagosok között?Mondjuk erősebb mint egy msm8255/8255t?
-
osztraksajt
őstag
Valóban csak egymagos.
Nem ártana ha egy rendes romot összeraknának rá, meg a minőség-ellenőrzés
működne, mert amit ezzel az MTK 6575/6577 platformmal kihoznak (tisztelet a kivételnek a Lenovo A750 személyében) az csak erős kompromisszumokkal/fenntartásokkal nevezhető mindennapi használatra alkalmasnak, komoly hibaaránnyal. Reméljük ez változni fog, bár kétségkívül el kell ismerni hogy hatalmasat léptek előre, teljesen vállalható az a 6575/6577 széria, árkategóriájában pedig kimondottam erős, a kétkártyás lehetőség pedig egyedülálló. De ezen a nevesebb gyártók tapasztalatának és kultúrájának köszönhetően változhat, még ha ez valamennyi felárral is fog járni majd. -
raper
senior tag
Bővebb specifikációkat itt lehet olvasni a készülékről:
-
Beri78
őstag
nagyon jó ár pedig...kár, hogy levették
-
Szerintem elírás volt az ára és azért vették le olyan gyorsan az Expansys oldaláról.
-
Apika
addikt
A paramétereihez képest nagyon kedvező az ára ennek a telefonnak!
-
KerA1756
csendes tag
Ennyi pénzért(ha ennyi lessz) valóban nem rossz vétel lehet!még akkor sem a egy MTK MT6577-ös SoC dübörög benne!melynek csak egy hátránya van a PowerVR SGX531!
-
Maresz00
csendes tag
Én ilyen telefonból még csak kínait láttam, jó lenne ez!
-
tjb007
nagyúr
MT6575 -ös SoC van benne, szóval nem kétmagos hanem "csak" egy.
Ez a 150 font meg nagyon jó ár érte. -
osztraksajt
őstag
Ára és speckója alapján egy MTK chipsetre épülő cucc lesz. Kínában Dunát lehet rekeszteni a hasonló 2 kártyás cuccokkal, itt a fórumon is elég nagy élet forog körülöttük.
-
Picco
addikt
acer s100 is szep keszulek volt, acerek dizajnerei most sem leptek melle nagyon
-
delibab
senior tag
Egy ilyenre biztos lenne kereslet, de meglepődnék ha kis hazánkban százezer alatt lenne majd... Hiánypótló lenne mivel nincs értelmes kétkártyás okos telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jó áron és jó felszereltséggel érkezik az Acer két hálózat egyidejű elérést biztosító Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest