- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvFord
csendes tag
válasz
Krystal_s #17 üzenetére
Vásárlási viszontagságok:
Régebben egy Yuandao N101 -et akartunk venni, de itt az üzletben nem lehet kapni, csak magán importból, és a kínai gari elég hosszadalmas dolog, ha gond lenne vele. Még szóba jöhetett a Trekstor 9.7, de ennél 4:3-as a képernyő.
Ekkor láttam meg a Lenovo A2109-et, ez már Tegra3, 9 inch, GPS-szel, a képernyő nem IPS, mindez 250 Euro -ért.
Meg is vettük, de az orig. csomagolás kibontása, majd a gép bekacsolása után rögtön képernyővibrálás fogadott. Gyári hiba. (Érdekes, hogy az 1.1 inch, ami nem sok, de mégis mennyire érezhető.)
Másnap visszavittük, a szervizes mondta, hogy ez az első példány amivel eddig bármilyen gond volt, de ez már nem vígasztalt.
Közben jött áru és megláttam a Trekstor 10.1-est, ami szinte mindenben azonos a Trekstor-ral, 200 Euro -ért. Ez nagyon jó ár és legalább a MM -ban van a garancia, helyben.
Minimum1 órán keresztül nézegettem, próbálgattam a tableteket, már majdnem megőrültem, hogy mit tegyek, nézegettem mindenfélét. Végül a Lenovo-ra fizettünk rá még 150 Euro-t és vettünk egy Acer A700 -ast, 400 Euro -ért.
Aki azt mondja, hogy ennyit nem ér annak igaza van, nekem is ez a véleményem, még 200 Euro sem kevés, de ezen az áron tényleg jó egy Trekstor, Myaudio vagy a hasonmásai, ár és szolgáltatás szempontjából is jobb választás.
De a telefonom is régi, a PC sem mai gyerek, évek óta nem vettem semmi új cuccot magamnak, úgyhogy nem érdekel, beleszerettem a Full HD képernyőbe. Az összes market-es program fut rajta, korlátozás nélkül.
Sajnos csak angol, német, francia, spanyol és olasz nyelvű. Lehet frissíteni magyarra is, de akkor garvesztes lenne, ezért még várok vele. Egy root-oltnál lehet CPU frekvenciát is növelni, de nekem így megfelel, erősebb grafikánál néha, nagyon ritkán egy pillanatnyi akadás már előfordult, de nem zavaró a dolog.Minden külső eszközzel kifogástalanul és stabilan működik.
Wifi: igen erős, a hátlap műagyag és nem árnyékolja le, mint a fém.
2 szintes a házunk és a betonfödémen keresztül is, még a legtávolabbi ponton is van jel, tehát ezzel nekünk nincs gond. Ettől függetlenül nem lehet tudni, hogy más építésű háznál milyen lesz a jelerősség.
Amúgy is létezik már különböző erősségű router, ami akár 3 szintet is simán átvisz, vagy wifi repeater.Nem akarok senkit rábeszélni, én kb. fél éve nézegettem a tableteket és a 400 Euro-s maximális határt meghúzva nekem ez bizonyult a legjobb választásnak az alábbi szempontok szerint:
BT, SD kártyahely, USB csatlakozás, HDMI kimenet, GPS. A Full HD kijelző nem volt szempont, mert inkább a TV-n nézi az ember a filmeket, de nem bántam meg, mert szép a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest