- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
1016-hoz képest mi nem jobb?
csak a nagyon gagyi 20e-es noname termékek nem. Én még használ(gat)om, de gondolkozom rajta hogy visszaadom én is, a szobámon kívül használhatatlan szinte ha netezni akarok, holott 3 házzal feljebb a túloldalon is tudom fogni a telefonommal a wifit. Meg a többi, a merülés és a félkész, sípolós, pattogós, képernyővibrálós rom.
Én viszont nem bírom a 4:3-at, örültem hogy lecseréltem a monitoromat is arról, nekem 16:10 kell és 10", de minimum 9".
(#73) erdoke: Ha mutatsz nekem olyan digitális képkeretet amelyiken mennek a Play!-en megvásárolt cuccaim, akkor olyat fogok venni
Így is tudom mi mindenre lehetne használni "a" tabletet, de apple termékem akkor lesz ha ingyen hozzámvágják (amire még meg is van az esély, amint jól összejön minden), mert én pénzt egy fillért nem adnék érte. Nem azt mondom hogy sz@r, elismerem a tudását, szimplán rühellem mind a céget mind a termékeit.
-
smkb
őstag
Valós alkalmazások esetén bizony lassabb. Az Antutu egy dolog. A Tegraban a 1.3 ghzes A9-es magok alkalmazástól függően 20 ~40%-al gyorsabbak, mint az A7 1.2ghzen. Meg kell néznni a két tabot egymás mellett, a Nexus 7 olyan gördülékeny mint zsír a taknyon. Azt se feledd, hogy az A1 kisebb felbontással bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest