Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz b.daniel #96 üzenetére

Ebben a részben én azért egyetértek vele, igenis vagy a cikk elejére vagy a végére legyen beletéve az ár és a jellemzők, ne kelljen már keresgélni, hogy éppen melyik oldalra van 'behányva' (már elnézést), tessen már egy elképzelést kidolgozni rá, mondjuk utolsó oldalnál úgyis ott az értékelés. Van mikor nincs időm átnézni az egészet, vagy van hogy egyszerűen nem megy a net csak edge-n, hagy ne kelljen már az összes oldalt végigszenvedni egy nyomorult ár miatt. És persze akinek nem inge ne vegye magára. A cikkel egyébként nincs probléma.

• zseko

veterán

válasz Tobika1 #75 üzenetére

1016-hoz képest mi nem jobb? :DDD csak a nagyon gagyi 20e-es noname termékek nem. Én még használ(gat)om, de gondolkozom rajta hogy visszaadom én is, a szobámon kívül használhatatlan szinte ha netezni akarok, holott 3 házzal feljebb a túloldalon is tudom fogni a telefonommal a wifit. Meg a többi, a merülés és a félkész, sípolós, pattogós, képernyővibrálós rom.
    Én viszont nem bírom a 4:3-at :N, örültem hogy lecseréltem a monitoromat is arról, nekem 16:10 kell és 10", de minimum 9".

(#73) erdoke: Ha mutatsz nekem olyan digitális képkeretet amelyiken mennek a Play!-en megvásárolt cuccaim, akkor olyat fogok venni :)
    Így is tudom mi mindenre lehetne használni "a" tabletet, de apple termékem akkor lesz ha ingyen hozzámvágják (amire még meg is van az esély, amint jól összejön minden :P), mert én pénzt egy fillért nem adnék érte. Nem azt mondom hogy sz@r, elismerem a tudását, szimplán rühellem mind a céget mind a termékeit.

• zseko

veterán

A gyártó szerencsére nem erőltette a szélesvásznú kijelzőt, helyette a sokak szerint (és szerintünk is) jobban használható 4:3 képarány mellett döntöttek,

Szerintem meg egyáltalán nem, de ízlések és pofonok. Igazán jól mutatnak a fényképek és a videók alul felül bazi nagy fekete csikkal egy alapból már kis kijelzőn. A töménytelen mennyiségű 16:9-es videók és fényképek korában nem is igazán értem, hogy hogyan is gondolják ezt az "őskövület" felbontást? :F

Az árához képest kicsi, mono, gyenge felbontás, gyenge proci, gyenge akku, gyenge vicc. Egy jobb noname megeszi. Az egyedüli pozitívum amit látok benne az a gps, de ez így ebben a formában még 30e-ért sem kellene. PDF olvashatatlanul kicsi egy 7"-os tableten, ezen sem várnék tőle jobbat.

Új hozzászólás Aktív témák