- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RnJ
tag
válasz
bakagaijin #23 üzenetére
Neked az AINOL Novo Spark lenne a befutó. Google a barátod, nem drágább az A1-nál, viszont retina kijelzős 4:3-as nagy felbontással.
-
eMan1978
csendes tag
válasz
bakagaijin #27 üzenetére
Szia! Nekem van M92-m és tabletem is. Természetesen e-könyv olvasón olvasok és tableten játszok, facebookozok stb mert igaz, hogy az Onyx M92-n nem az internetezés a legjobb dolog, de az, hogy napon olvasni, teljes PDF oldalt egy oldalon megjeleníteni illetve reflowal nagyításkor automatikusan áttördelni margókhoz anélkül, hogy szétugrana a szerkesztés, illetve olvasás közben kijelölni szöveget, aláhúzni stb. olyan olvasási élményt ad mellyel egy tablet sem tud versenyezni.
(nézd meg a fotón milyen napsütésben ez eink kijelző. Egy tablet sosem lesz ilyen)
Én is akartam jelezni, hogy a Koobe X7 Slim plusomban is RK3066 proci van és az is bőven 11000 felett teljesít, nem 9000 ret ahogy a cikkben szerepel.
-
b.daniel
senior tag
válasz
bakagaijin #50 üzenetére
Nem bizony. Midnen Nexus termékből kimarad az SD már egy ideje, hogy a felhő felé nyomják az embereket. Ami amúgy nem hülyeség, de ilyen mobilnet árakkal amik itthon vannak...
-
Khelben
nagyúr
válasz
bakagaijin #32 üzenetére
10,1-es már nagy olvasni/kézben tartani. Az asztalra jó, notebook helyett (akinek elég a teljesítménye).
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #27 üzenetére
Szerintem keves 700-800 pixel ahhoz, hogy sokaig olvasson az ember. Nemreg pont ezt nezegettuk egy retina ipaden meg, ipad minin, nexus 7-en. Szerintem zavaro a felbontas. Ha vizszintesre forgatom, akkor mar jo, tehat 1280 pixel szerintem mar jo vizszintesen. De ha ugy akarod fogni, mint egy konyvet, akkor ehhez nagy felbontasu kijelzo kell.
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #23 üzenetére
Hat ha esetleg meghallgatod a velemenyem, akkor neked nem ilyen kell, hanem valami nagyfelbontasu kutyu. Szoval pl. retina ipad. Ezek az 1024 meg 1280 felbontasu cuccok arra valok, hogy a levelet elolvasd, meg nezz valami kepet/videot rajta, hosszu tavu olvasastol szerintem szetszab toluk az ideg, en nem javasolnam...
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #18 üzenetére
Szerintem 7.9 coll 4:3-as az 16cm x 12cm... A masik meg 15cm x 9.5cm.
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #13 üzenetére
Nekem jobban tetszik a 16:10-es kijelzo es a 7 coll is, de ettol neked nyilvan tetszhet jobban a masik. De teny, hogy a nexus 7 1280x800-as felbontasu, ez meg 1024x768. Nincs a weben A4-es papir, meg word doc-ot sem tableten kell szerkeszteni, ellenben 16:9-es videok/kepek meg vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest