- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #27 üzenetére
Szerintem keves 700-800 pixel ahhoz, hogy sokaig olvasson az ember. Nemreg pont ezt nezegettuk egy retina ipaden meg, ipad minin, nexus 7-en. Szerintem zavaro a felbontas. Ha vizszintesre forgatom, akkor mar jo, tehat 1280 pixel szerintem mar jo vizszintesen. De ha ugy akarod fogni, mint egy konyvet, akkor ehhez nagy felbontasu kijelzo kell.
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #23 üzenetére
Hat ha esetleg meghallgatod a velemenyem, akkor neked nem ilyen kell, hanem valami nagyfelbontasu kutyu. Szoval pl. retina ipad. Ezek az 1024 meg 1280 felbontasu cuccok arra valok, hogy a levelet elolvasd, meg nezz valami kepet/videot rajta, hosszu tavu olvasastol szerintem szetszab toluk az ideg, en nem javasolnam...
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #18 üzenetére
Szerintem 7.9 coll 4:3-as az 16cm x 12cm... A masik meg 15cm x 9.5cm.
-
lenox
veterán
válasz
bakagaijin #13 üzenetére
Nekem jobban tetszik a 16:10-es kijelzo es a 7 coll is, de ettol neked nyilvan tetszhet jobban a masik. De teny, hogy a nexus 7 1280x800-as felbontasu, ez meg 1024x768. Nincs a weben A4-es papir, meg word doc-ot sem tableten kell szerkeszteni, ellenben 16:9-es videok/kepek meg vannak.
-
lenox
veterán
Ha jol ertem lassabb, mint egy Nexus 7, rosszabb a felbontasa, kb. addig, de inkabb kevesebb ideig birja, es ugyanannyiba kerul. Akkor ez miert is jo?
Masik kerdesem, hogy ha Cortex A7, akkor nem kellene keveset fogyasztania, es tovabb birni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest