- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
maximilian4 #6 üzenetére
Tényleg nagyon jó, hogy van AMD-s változat is! Arra leszek kíváncsi a tesztből, hogy lesz -e throttling, illetve ha igen, mennyire durván. Lehet majd egy Intel vs AMD throttling bajnokság.
-
Fred23
nagyúr
válasz
maximilian4 #3 üzenetére
Teli vagyok itthon hátizsákokkal, van akkora is, amibe gond nélkül elférne egy 21"-os is.
Cingáriusz: Nekem ilyen drága noti csak akkor jöhetne szóba, ha ki tudná váltani az asztali gépem, viszont az nem működik -tapasztalat!-, hogy külső, nagyobb monitort használok játékhoz, mert nem tudom kényelmesen elhelyezni. Vagyis igénylem a sokkal nagyobb kijelzős notikat. Még úgy is, hogy közelebb lennék a kijelzőhöz, mint asztalin, 19" alatt egyszerűen kizárt, hogy megérné számomra a dolog. 17"-on szerencsétlenkedjen más, számomra ez a hogyan költsem el rosszul a pénzem kategória esete!
jorden06: Számomra is fura a legtöbb gamer noti, nem ritka a 15,6"-os kijelzős sem köztük, az meg aztán tényleg abszolút nevetséges számomra. Hurcibálni szerintem egy 19"-os is simán megoldható, kis nehézség árán pedig az annál nagyobb is! Nem a Kinizsi 100-on fogod magaddal cipelni vélhetően.
-
Fred23
nagyúr
17,3 hüvelyken szívni drágán, köszi, de nem! Miért nem 19 hüvelyes kijelzőtől indulnak a gamer notik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest