- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Daywalker #24 üzenetére
Én magyar állampolgárként Svédországban élek,rendes tartózkodási engedéllyel.Egyébként semmi köze az Acernek a lakcímemhez,honnan is tudnák hol lakom.
Makogtak rendesen az ügyfélszolgálaton,amikor felhívtam őket,mivel eredetileg egy 5820TG-t akartam venni és érdeklődtem a garancia miatt,mert Magyarországon akartam venni és Svédországban szervizeltetni.
Először azt mondták csak Magyarországon érvényes a garancia.Második hívásnál amikor felhívtam a figyelmüket a weboldalukon látható kitételre,miszerint a garancia átkérhető másik országba,akkor meg azt mondták,hogy igen,így működik.
Aztán a svéd acer kérdésre azt mondta,semmi gond,minden EU-ban vásárolt gépet szervizelnek. -
audi100td
nagyúr
válasz
Daywalker #23 üzenetére
De többnyire azert egyszerübb, nem külföldre kell utaztatni a gepet, meg nem rinyalnak, ha Nemetorszagban vasaroltad hasznaltan eBay-en (mi ebben a szürkeimport?), söt van helyszini garancia is, ahogy a Lenovo-nal is. Kijelzöt kellett cserelni a gepemben, felhivtam az ügyfelszolgalatot, nem kerdeztek semmit csak a gep tipus- es szeriaszamat, meg hibaleirast, 10 perc mulva visszahivtak es a kivant idöpontra küldtek egy szerivzest, aki helyeben kicserelte negyed ora alatt a hibas alkatreszt, ehhez kepest az Acer a beka segge alatt van. Ja es nem kell szamla sem a gari ervenyesitesehez, söt hianyzik a seriaszamot igazolo plecsni a gepem aljarol, az is eleg ha a BIOS-bol kiolvassak, de meg ott sem ellenörizte az ürge, csak neki allt a munkanak. Termesztesen vilaggaris, ami egy erösen globalizalt vilagban legalabb opcionalisan elerhetö kellene, hogy legyen a mobil termekeknel, föleg, hogy az Acer-nek is van üzleti szeriaja, bar komolyabb cegek ugy is leginkabb a dell,hp,lenovo triobol szoktak vasarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Stellar Blade
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest