- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Daywalker #24 üzenetére
Én magyar állampolgárként Svédországban élek,rendes tartózkodási engedéllyel.Egyébként semmi köze az Acernek a lakcímemhez,honnan is tudnák hol lakom.
Makogtak rendesen az ügyfélszolgálaton,amikor felhívtam őket,mivel eredetileg egy 5820TG-t akartam venni és érdeklődtem a garancia miatt,mert Magyarországon akartam venni és Svédországban szervizeltetni.
Először azt mondták csak Magyarországon érvényes a garancia.Második hívásnál amikor felhívtam a figyelmüket a weboldalukon látható kitételre,miszerint a garancia átkérhető másik országba,akkor meg azt mondták,hogy igen,így működik.
Aztán a svéd acer kérdésre azt mondta,semmi gond,minden EU-ban vásárolt gépet szervizelnek. -
Avicularia
veterán
Ezért nem értem,milyen szürkeimportról beszél a cikk.EU-n belül szerintem ilyenről nem beszélhetünk
Azt viszont nem tartalmazza a cikk,hogy a garanciát lehet honosítani.
[link]Jótállási szolgáltatás
A fentiekben meghatározott rendelkezések, kizárások és korlátozások figyelembevételével Ön a Termék tekintetében a Termékhez mellékelt Jótállási Jegyen meghatározottak szerint Ön garanciális szolgáltatásokra jogosult azon országban, ahol a Termék eredetileg először végső felhasználónak eladásra került, vagy a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerint országban. Ezen jogok gyakorlása az alábbi kikötések és feltételek figyelembe vételével történhet:
1. A javítás a vásárlás helye szerinti országban vásárolt és található Termékek vonatkozásában lehetséges, illetve a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerinti országban. Az Ön országában található Hivatalos Szervizpartnerek és a Hivatalos Acer Szervizközpontok telefonszámai és egyéb elérhetőségei a Jótállási Jegyen vannak feltüntetve.
-
Avicularia
veterán
válasz
nemmind1_85 #11 üzenetére
Ez itt OFF,de én szerettem volna a hp laptopomat személyesen leadni,de azt mondták a telefonos üfsz.-on,hogy nem lehet személyesen intézni,csak futár által.
Aztán sz@rtak megcsinálni a hűtőjét,úgy küldték vissza állítólag kicserélt hűtővel,hogy ugyanúgy zörgött,és egy hónap múlva meg is állt. -
Avicularia
veterán
Igen ,a futáros garancia sz@r,mert ha valaki normálisan napközben dolgozik,akkor ki kell vennie 2 nap szabadságot,hogy leadhassa-átvehesse a gépét.
És mielőtt azt mondanád,hogy lehet a munkahelyen is intézni,nem mindenki dolgozik fix helyen (sofőr,csak hogy magamból induljak ki)
Ja és mi a franc köze van az acernek az állampolgárságomhoz?
Egyébként úgy tudom,lehet honosítani a garit,szóval simán mehet a 'szürkeimport',bár nem értem,hogy EU-n belüli vásárlást miért nevezik így?Áruk szabad mozgása az mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest