- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Daywalker #24 üzenetére
Én magyar állampolgárként Svédországban élek,rendes tartózkodási engedéllyel.Egyébként semmi köze az Acernek a lakcímemhez,honnan is tudnák hol lakom.
Makogtak rendesen az ügyfélszolgálaton,amikor felhívtam őket,mivel eredetileg egy 5820TG-t akartam venni és érdeklődtem a garancia miatt,mert Magyarországon akartam venni és Svédországban szervizeltetni.
Először azt mondták csak Magyarországon érvényes a garancia.Második hívásnál amikor felhívtam a figyelmüket a weboldalukon látható kitételre,miszerint a garancia átkérhető másik országba,akkor meg azt mondták,hogy igen,így működik.
Aztán a svéd acer kérdésre azt mondta,semmi gond,minden EU-ban vásárolt gépet szervizelnek. -
Avicularia
veterán
Ezért nem értem,milyen szürkeimportról beszél a cikk.EU-n belül szerintem ilyenről nem beszélhetünk
Azt viszont nem tartalmazza a cikk,hogy a garanciát lehet honosítani.
[link]Jótállási szolgáltatás
A fentiekben meghatározott rendelkezések, kizárások és korlátozások figyelembevételével Ön a Termék tekintetében a Termékhez mellékelt Jótállási Jegyen meghatározottak szerint Ön garanciális szolgáltatásokra jogosult azon országban, ahol a Termék eredetileg először végső felhasználónak eladásra került, vagy a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerint országban. Ezen jogok gyakorlása az alábbi kikötések és feltételek figyelembe vételével történhet:
1. A javítás a vásárlás helye szerinti országban vásárolt és található Termékek vonatkozásában lehetséges, illetve a megkívánt lakcím elküldése után az új lakóhelye szerinti országban. Az Ön országában található Hivatalos Szervizpartnerek és a Hivatalos Acer Szervizközpontok telefonszámai és egyéb elérhetőségei a Jótállási Jegyen vannak feltüntetve.
-
Avicularia
veterán
válasz
nemmind1_85 #11 üzenetére
Ez itt OFF,de én szerettem volna a hp laptopomat személyesen leadni,de azt mondták a telefonos üfsz.-on,hogy nem lehet személyesen intézni,csak futár által.
Aztán sz@rtak megcsinálni a hűtőjét,úgy küldték vissza állítólag kicserélt hűtővel,hogy ugyanúgy zörgött,és egy hónap múlva meg is állt. -
Avicularia
veterán
Igen ,a futáros garancia sz@r,mert ha valaki normálisan napközben dolgozik,akkor ki kell vennie 2 nap szabadságot,hogy leadhassa-átvehesse a gépét.
És mielőtt azt mondanád,hogy lehet a munkahelyen is intézni,nem mindenki dolgozik fix helyen (sofőr,csak hogy magamból induljak ki)
Ja és mi a franc köze van az acernek az állampolgárságomhoz?
Egyébként úgy tudom,lehet honosítani a garit,szóval simán mehet a 'szürkeimport',bár nem értem,hogy EU-n belüli vásárlást miért nevezik így?Áruk szabad mozgása az mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged