- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
audi100td #45 üzenetére
Ad1: Nem kiabált senki, mivel nem csupa nagybetűvel írt, és még felkiáltó jel sem volt. Egy szó kiemelése még nem kiabálás. Provokációt meg végképp nem láttam. Te vetted provokációnak az ő véleményét, pedig ő is csak objektíven írt a dologról.
Ad2: Őt ugyanúgy figyelmeztettem, mint téged.
Ad3: Engem nem érdekel, ki kit pártol és kit szeret, vagy épp nem szeret. Engem az érdekel, hogy itt (és máshol is) rend legyen, mocskolódás nélkül.
Ad4: Senki sem fenyegetett semmivel, csak szóltam, hogy mindketten húzzátok be a féket.
-
Peak
addikt
válasz
audi100td #41 üzenetére
Oké, értelek.
Ez azt jelenti, hogy ha ausztriában veszel gépet, akkor arra az osztrák törvények vonatkoznak.
Mivel ausztria is (ahogy minden ország) független egymástól, mint törvényi szabályozásban, mind termékpalettában, mind helyi gyártó által biztosított szolgáltatásokban, ezért lehet, hogy az osztrák acer központ másképp oldja meg a gariztatást, mint a magyar.
De Te, mint magyar állampolgár, esetleg magyar-osztrák kettősállampolgár ha ausztriában vásárolsz gépet, akkor az osztrákoknál keletkezik "forgalmi tényező", haszon, eladás... és ha magyarországon javíttatod, akkor magyar szervizköltség.
Ez az amit nem ért meg a felhasználó, hogy nem csak Acer van, hanem országokra bontott piac, üzlet, költségek, stb.
Ezek a szabályozások azért kellenek, hogy védjék az országok a saját piacaikat.
Nem azért, hogy kiszúrjanak a felhasználóval.Jah és béke szeretet szúszá... nem akarok szájkaratézni
-
Peak
addikt
válasz
audi100td #37 üzenetére
Te akkor ezt végkép nem értem.
Ha lenne itthon szerviz, és a külföldi állampolgár beviszi a gépet, de épp el kell utaznia, mielőtt elkészülne, akkor megint csak a gyártó meg a szerviz a hibás?
Ugyan ez megtörténhet bármely más gyártóval is...Nevetségesek a kifogásaid. Tipikusan magyar... semmi sem jó neked...
U.i: jah és ez a kit minek állitok be kérdés... ez az ostobaság netovábbja... az értelmezés totális hiánya
sok esetben az emberek legegyszerűbb összefüggéseket és tényekből eredeztethető konzekvenciákat sem képesek felismerni... de akinek nem inge, nem veszi magára. -
Peak
addikt
válasz
audi100td #32 üzenetére
Ez a pick-up&return szolgáltatás pont ezert szar amit te is leirtal, ha en mondjuk külföldikent Magyarorszagon nyaralok akkor itt nem tudom javittatni a gepem, ha meg üzleti uton vagyok itt a munkammal kapcsolatban, akkor vegkepp gaz es elfogadhatatlan.
Te ezt most végképp nem értem. Már kétszer leírtam, hogy TUDOD javíttatni a géped, ha külföldiként magyarországon nyaralsz, vagy akár dolgozol.
Pontosan ugyan úgy javíttatja a külföldi is, mint a magyar.
Az ingyenes háztól házig szolgáltatás keretében a KÜLFÖLDI gépet is javítja a brnoi szerviz.
Azért meg nehogymá a szerviz vagy a gyártó legyen a hibás, hogy a javítás előre nem megállapítható ideje esetleg túlmutat azon az időponton, amig a külföldi állampolgár magyarországon tartózkodik.
Erről a szerviz MINDIG tájékoztatja a külföldi állampolgárt, hogy CSAK AKKOR vegye igénybe a szolgálatást, ha a készüléket meg is tudja várni bármilyen magyar címen.Tehát azért tudomásul kéne venni a felhasználóknak azt is, hogy vannak határok, hogy meddig lehet kinyalni a feneküket.
Ha nagybetűvel írok egy-egy szót, azt nyomatékosítani szeretném, nem "kiabálni".
Ha egy komplett mondatot írnék nagybetűvel, akkor "kiabálnék". -
Peak
addikt
válasz
audi100td #30 üzenetére
Közvetlen kapcsolatba tudsz lépni a szervizzel TELEFONON, EMAILBEN, WEBES felületen keresztül. Elmondhatod szóban, küldhetsz képet, videot bármilyen problémádról, részletesen bejegyzik a hibajegybe az általad elmondott szimptómát, amit aztán a technikus részletesen be is vizsgál.
Szerintem nevetséges kifogásként azt felhozni, hogy nem 1,5 méterre vagy a szakitól. :S
Megint csak ÉRTELMEZÉS:
Ha egy országban nincs lokális szerviz, akkor ott futár szolgálat van.
A futárszolgálat u.n. pick-up&return szolgáltatás, tehát a csomagfelvétel országa meg kell egyezzen a kiszállítás országával. Ez nem az Acer miatt van így, hanem a futárcégek feltételei miatt.
Ha pedig olyan országban van a gép (bárhol), ahol van szerviz is, akkor oda a külföldi állampolgár BEVISZI a készüléket, majd ha elkészült ELHOZZA.
Tehát NEM viszik a segge után, hanem Ő jár utánna.Akkor most ez végül is nem könnyebbség egy külföldi állampolgárnak magyarországon?
Hát dehogynem!***
Megint csak az értelmezés hiányzik.
Már miért ne vehetne készüléket magyarországon. A magyar forrású gépnek magyar viszonteladótól van HELYI lokális garanciája. Védi a törvény is, a fogyasztóvédelmi jogok, akár külföldi állampolgár akár magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest