Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Egyébként a biztonság kedvéért rákérdeztem az üzletben és az ügyfélszolgálat megnyugtatóan közölte, hogy a vásárláskor ők regisztrálták a terméket a gyártó honlapján, így ezzel nekem (vagyis a vásárlónak) nem kell foglalkoznia.
A kiterjesztett garancia (vagyis a gyártói garancia lejárta utáni garancia) esetében már nekem kell felvenni a kapcsolatot a szervizközponttal, de nem a Brno-val, ahogy az a cikkben szerepel, hanem egy Budapesten lévő központtal. -
audi100td
nagyúr
Ez igy tulzottan le van egyszerüsitve, en pl. nagyreszt Ausztriaban elek, mivel nemet klavis gep kellene, nem beszelve arrol hogy itt olcsobbak is az elektronikai cuccok, itt helyben vasarolnek, termeszetesen üzletböl, szamlaval es ennek köze nincs a szürkeimporthoz, mint ahogy annak sem ha nemet eBay-röl veszek egy nemet lokalizacioju hasznalt gepet. Ez a Dell, HP, Lenovo-nal miert nem szamit szürkeimportnak? Talan mert nem az!
-
audi100td
nagyúr
Pont ezert nem tudja igenybe venni, mert nagy esellyes nem kapja idöben vissza a gepet, csak az oda-vissza szallitas 2 munkanap. Mas, komolyabb gyartoknal ott van a next business day vagy a helyszini garanica, ami azert teljesen mas tema, nyilvan nem gyartotol függ az is, ugye?
Nem kell nyomatekositani semmit, nem vagyok hülye, meg ha annak is nezel es folyton ugyanazokat a fassagokat "emeled" ki, amiket ugy is tudod, hogy felbirok fogni, csak nem tetszik. Ja, igen, csak egyes szavakat kiabalsz, azt sem kene, hanyingerem van modorodtol.
Ugye ti Acer gepeket gyartotok? Emlekszem a sandy bridge hiba bejelentesekor is elöszeretettel alitottad be ugy a varalot, mint utolso mocskos patkanyt, akinek annyi joga van, hogy kussoljon.
-
audi100td
nagyúr
Nem az ertelmezes hianyzik, egyszerüen hianyos a cikk, de akarhogy is nezem, az Acer sehol sincs a Dell-hez vagy Lenovo-hoz kepest. Egyebkent telefonon beszelni valakivel nem ugyanaz, mint ha ott vagy szemelyesen, ahol akar magad meg tudod mutatni a gepen, hogy mire gondolsz, föleg ha esetleg nem vagy müszakilag teljesen kepben, marpedig a vasarlok többsege ilyen.
Ez a pick-up&return szolgáltatás pont ezert szar amit te is leirtal, ha en mondjuk külföldikent Magyarorszagon nyaralok akkor itt nem tudom javittatni a gepem, ha meg üzleti uton vagyok itt a munkammal kapcsolatban, akkor vegkepp gaz es elfogadhatatlan.
"Már miért ne vehetne készüléket magyarországon. A magyar forrású gépnek magyar viszonteladótól van HELYI lokális garanciája. Védi a törvény is, a fogyasztóvédelmi jogok, akár külföldi állampolgár akár magyar."
Tovabbra is hianyos a cikk!! Es kerlek ne KIABALJ! köszi!
-
audi100td
nagyúr
Az Acer azon kevés gyártók közé tartozik, amely csak és kizárólag úgynevezett háztól-házig javítást vállal
Ez a szervizegység helyileg a Cseh Köztársaságban található Brnóban van, tehát a személyes átadás és átvétel körülményes lenne, a futárszolgálat a legjobb megoldás.Ha jol ertem, akkor nem tudok közvetlen kapcsolatba lepni a szervizzel, mi van ha valamit nem javitottak meg (mondjuk olyan hibaja van a gepemnek, ami nem jelentkezik rendszeresen), vagy akar kart tettek a gepembe, hogyan tudok gyorsan es sikeresen egyeztetni a szervizzel? Ilyen esetben gondolom mehet vissza Brnoba a gep, aztan majd ujabb 1 het mulva talan mar minden oke. A masik meg, ha en itt lakom mondjuk Bp-en es lenne helyben szerviz, minden szepontbol egyszerübb lenne bevinni szemelyesen es nyugodtabb is lehetnek, hisz tudom, hogy pontosan, epp hol tartozkodik a gepem es ha valami gond lenne, hol es kivel tudok egyeztetni.
A valóság ezzel szemben az, hogy a szervizbe mászkálás idő- és pénzpocsékolás, az Acer által kínált megoldás a kényelmet és a költséghatékonyságot szolgálja
pofatlan hazugsag
Amennyiben egy külföldi olyan országban jár, ahol nincs lokális szerviz, csak háztól-házig szolgáltatás (például Magyarországon), akkor csak abban az esetben tudja javíttatni a gépét, ha annak javítása után ugyanabban az országban át is tudja venni, ahol feladta javításra. Ha erre nincs lehetősége, mert közben haza vagy más országba kell utaznia, akkor a javítást másik országban vagy otthon kell elvégeztetnie.
Ez igy ebben a formaban nevetseges, egy üzletember ezt nem engedheti meg maganak, de meg egy maganszemelynek is bosszanto lehet.
A hazai garancia érvényesítésének egyetlen feltétele, hogy a magyar állampolgárságú vevőnek Magyarországon értékesített gépet kell vásárolnia. Amennyiben magyar állampolgár külföldön vásárol Acer terméket, akkor a garancia csak a vásárlás országában érvényesíthető, sehol máshol (és természetesen az utazógarancia sem érvényes ez esetben). Ennek az az egyszerű oka, hogy az Acer ezzel a módszerrel akadályozza meg termékeinek szürkeimportját, hiszen egy új termék esetében a garancia fontosabb, mint pár ezer forint megspórolása.
Es ha valaki Magyarorszagon el es külföldi allampolgar, de itthon szeretne vasarolni, akkor mi van? Nem vehet gepet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Macbook White 13" unibody
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged