- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire a netről meg tudtam ítélni, én egy átlagosan sikerült példányt kaphattam. Három sarokban "világított", jobb felül elég durván. Egy hétig szoktattam magam, de sötétebb részeknél játék alatt sem tudtam nem észrevenni.
Embere válogatja, hogy mennyire zavaja a dolog. Én CRT után gyakorlatilag 14 éve VA paneles monitort használok otthon, és végül most is az LG 32GK850G maradt. Nagyon nehezen tudnám megszokni a bleed jelenséget, és inkább visszavittem az Asust. (Elsősorban a magasabb PPI miatt akartam cserélni.)
Az Acer XB271HU-ról egyébként azt írják/mondják, hogy kevésbé jellemző rá a BLB, de a dizájnja miatt nálam nem opció az a készülék.
-
törölt tag
válasz
J.J. András #27 üzenetére
Én is a BLB miatt vittem vissza egy Asus PG279Q-t. Az Oázisban mondták, hogy az IPS gamer monitorok általában ilyenek. Ezek az új panelek/monitorok viszont hátha ebben is jobbak. Nem tartom valószínűnek, de hátha.
-
törölt tag
Megnéznétek majd, hogy fekete kép (jelenet) mellett a sarkokban mennyire jelentkezik backlight bleed ezeknél a monitoroknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest