- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
A teljesítménnyel nincs baj, az tény, de így, hogy külföldről vettem, majdnem feleannyiért, mint Magyarországon kapható, még így sem olvadok el tőle.
Amiért jelenleg a legjobban haragszom rájuk, hogy több eszközöm USB-n egyáltalán nem, vagy csak ritkán, bizonytalanul működött (GPS, kamera, telefon), míg más gépeken frankón használhattam őket, mire 2014.10.10-én! kijött egy driver (Intel® 8/9 Series and C220/C610 Chipset Family), amivel végre orvosolták...hát nem siették el, már tavalyi konstrukció a gép azt hiszem.
Mondanom se kell, közel fél éve (többször) ezt is hiába jeleztem az ügyfélszolgálatnak, szerviznek csak hablatyoltak és BIOS frissítést javasoltak, emailt válaszra sem méltattak...és persze ezt is nélkülük oldottam meg...Az Acert sokan szidták a külföldi garancia miatt, nos ez nálam úgy működött, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, másnap (vagy amikorra megbeszélted) eljöttek a gépért és 4-5 munkanap után kerestek, hogy mikor és hol adhatják vissza, természetesen megjavítva.
Pedig az Alienware garancia nagyon drága, míg az Aceré (ha épp nem 3 évvel adja a terméket) sokkal olcsóbb és közel sem kíván annyi kompromisszumot, mint amennyit az ára sugall.
Jó gép az Alienware, de nem annyira, mint az itthoni árak sugallják, ha "olcsón" jutsz hozzá megéri a pénzét (mindenképp külföldet javaslok), amúgy nem.
-
citkar
addikt
Halkan megjegyzem nem vagyunk egyformák, ugyan kis réteg az akinek valóban szüksége van hordozható és új játékok futtatására alkalmas laptopra, de hidd el van. Igen én is ilyen vagyok.
Ráadásul volt Acer 3830tg laptopom, most kb. 3 éves és nagyon jól lehetett rajta játszani.
Nagyon vacilláltam kb. fél éve az Alienware és egy Acer gép között, de a teljesítmény miatt végül Alienware lett. Nem maradéktalan az örömöm, többet vártam tőle.
Az Aleinware hangosabb, a felső kategóriás garancia gördülékenyebb is lehetne (telefonos, szervizes és gyári driverek terén is van mit javítani), az eredeti Aleinware táska túlságosan kopik (az előző gépem tokja 3 év után is jobban néz ki), a tápkábel a kialakítása miatt foszlik (a bő 3 éves Aceré a mai napig nem, pedig az is utazik hetente többször) és az ügyfélszolgálat szerint én tehetek róla nem akarják cserélni, hiába a kialakításnak megfelelően tekerem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest