- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
jelentem, ma feltettek az acer support oldalara afrissitve a drivereket es hal istennek minden mukodik mostmar. remelem visszaadjak azt az 50 fontot, elvegre nem kaptam meg semmit, es a formanyomtatvanyukat sem kuldtem vissza kitoltve..
lenyeg hogy mukodik a gep es minden fasza, eddig csak a mafia2-t probaltam ki, full grafikan megy sima, de bavallom vannak pillanatok hogy megakadgat, de csak nagyon halvanyan, szinte eszrevehetetlen, siman jatszhato ugyis.. lejjebb veve meg semmi gondja. -
rolcsibácsi
őstag
hat egyelore nem all fenyesen a gep nalam, sajnos az en hibambol kifolyolag mert ahogy megkaptam ujraraktam az egeszet, es azota sincs hozza driver, konkretan a dedikalt videokartyahoz igy elvezhetetlen vele barmi jatek, amire vettem..
se az acer oldalan nincs fent, matol, eddig fentvolt legalabb, de nem mukodott, ma viszont neztem de az osszeset leszedtek.. (se az nvidia oldalan nincs hozza semmi)
meg a drivert magat meg is talaltam, de kene hozza az nvidia control panel is amivel beizzadna az optimus meg a tobbi finomsag, igy azonban nem valt at ra sehogy..
beszeltem az acerrel meg tegnap hogy ilyenkor mivan, de erre nem vallalnak se garanciat, se segitseget nem tudnak nyujtani.. egy dolgot tudok tehat tenni, hogy 51fontert rendelek egy olyan cd-t ami visszaallitja a rendszert a gyari allapotra... ejjen (kb 20000ft plusz) -
rolcsibácsi
őstag
ja, meg tul koran volt, igen azt tudom hogy a 4000 sokkal jobb mint a 3000 az integralt videokartyakat tekintve, de mivel van egy gt 640em is igy nem is nagyon izgat ez a resze
-
rolcsibácsi
őstag
hat mindegy akkor, megprobalom belesuriteni a windowst az ssd re, a driverekkel, a progikat meg egy kulon meghajtora, szerencsere nem hasznalok tul sokat igy talan elfernek majd.. amint egyenesbe jon majd a rendszerem, meg kijatszottam magam rajta akkor irok valami velemenyt rola, amugy eddig nagyon tetszik, jo a minosege, kijelzovel sincs semmi bajom azonkivul persze hogy tn panel leven nem tud rendesen fekete lenni az egesz kepernyo, kicsit szoknom kell az angol billentyuzetet, amugy rohadt gyors, de tul sok osszehasonlitasi alapom nincsen a 7 eves acer aspire 5112 utan
majd kivancsi leszek hogy megy rajta a battlefield meg a tobbi.
gondolom azert mert nincs fent egyelore nagyon semmi, de a windows az akkus mukodesre annyit ir hogy 3 oram van kb egy fullra toltes utan.(egyebkent londonban vagyok, arra meg lusta hogy keressek ilyen helyet ahol visszacsinalnak, meg nem is nagyon fizetnek ilyenert, majd osszeguglizom mit hogy kell
, vagy varom a segitsegedet privatban ha vagod a temat. )
-
rolcsibácsi
őstag
na szerk: most talaltam meg az acer support oldalan hogy ottvannak a driverek csak eleg nehezen talaltam meg a gepem: acer-m3-581tg...
egyebkent nem kene a gephez kapni windows cd-t is ha mar megvettem a windowst is?ok hogy telepitve volt, de mi van ha gazol van.. egyebkent az a 20as ssd nemtudom miafrancra jo.. egy tiszta install is majdnem pont annyi...
-
rolcsibácsi
őstag
megvettem, csak kicsit szopok vele mert ujraraktam a windowst csak nem talalok par cuccot hozza, mint pl a gt640 drivere
ha valaki tudna ebben segiteni azt megkoszonnem. amugy a gep kurvajo
-
rolcsibácsi
őstag
arra nincs valami hack hogy akkuról is fullosan menjen?
-
rolcsibácsi
őstag
na megrendeltem egy i7est, 500gigas vinyoval, remelem hogy ebben is van egy 20as ssd legalabb, meg hogy nem olyan gaz a kikelzoje. elvileg holnap delutan 1ig meg kell jonnie
mar tukon ulok..
-
rolcsibácsi
őstag
nem lehet jobb egy dell xps 15z?
már hetek óta nézegetem őket, mármint laptopokat, de mindegyiknek van valami baja ami nem tetszik. abban meg csak gt 525 van ami nem egy izom kártyaviszont a windows élményindexe jobb átlagban, vid karira is 6.6 ot kapott ez az acer a hiperszuper 640es is csak 6.9et
-
rolcsibácsi
őstag
bocs lejárt..
az mekkora gáz már ezekre az angolokra nézve hogy itt még nincs fent az acer honlapján a gép, a magyaron meg ott virít
lehet haza kéne mennem érte
-
rolcsibácsi
őstag
a hangerőszabályzásra ugylátom nincs külön gomb, a nyilakon lévőket meg gondolom csak az fn-el lehet vezérelni?
az ivy bridgre érdemes várni, néztem pár tesztet és 15-20°kal lesznek gyorsabbak, az meg nemsok ahhoz képest hogy be vagyok zsongva már a laptopkereséstől -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Daywalker #45 üzenetére
hat en mint atlagfelhasznalo, nekem speciel a jatekokon kivul mindenre eleg a 7eves dual coreom is
csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet
ugyhogy egyelore marad ez.
egyebkent lesz ra szerintetek lehetoseg hogy kicsereljem/tessem a kijelzot valami jobbra?kicsit amugy lama vagyok ehhez, inkabb csak hasznalom a gepet, de gondolom ez az ulv valami vekonyitott verzio hogy beleferjen, a turbo az hogy megy? mert alapbol 1.7gigahertz, ez eleg kevesnek tunik mas hasonlo arban levo gepekhez, de a turbo segit rajta, ez tulmelegedesseljar esetleg vagy hogy megy ez? tok automata az egesz? tulajdonkeppen vehetem ugy is hogy 2.5on megy folyamatosan ha epp arra van szuksegem? vagy azt azert nem birja huzamosabb ideig? ebben a gepben ket kulon hely van a winyoknak? ha vennek bele ket ssd-t azt is lehet? koszi.
-
rolcsibácsi
őstag
tervezem hogy rendelek egy ilyet az amazonrol csak akar egy honapot is kell ra varni. i7es kell de notebookchecken azt irjak hogy az is kb egy i3-i5 teljesitmenye kozott van.. mer huzzak le ugy ott?.. kar hogy nem negy magos meg nem megy kicsivel tobb hertzen de ha jatszani lehet vele akkor massal se lehet tul sok gondja.. egyedul a kijelzot olvasom mindenhol hogy kurvaszar a kis felbontas miatt stb, de a mostani 15.4esem helyett ami 1280x800as meg mindig jobb es ezzel sincs bajom.. mer meg nemsok full hd-t lattam, de lenyeg hogy vekony legyen a gep, csini mint ez, de megis izmos..
mivel erre is varnom kell (otthon lattam acer bolt honlapjan hogy mar lehet kapni, de itt londonban nincs egy normalis szamtek bolt..) igy nemtudom hogy erdemes e varni az uj N szerias asusokra amik szinten vekonyak, csak epp full aluminium ha jol emlekszem, szinten fasza videokartyakkal es normalis kijelzovel jonnek nemsokara.. olyan 1000fontot szannek most gepre, es ez tunik legjobbnak.. a samsung chronos 7ben gyengebb joval a videokartya, es hiaba matt a kijelzoje de tavolrol se tud egy rendes fekete szintpedig az is tetszett.. egyelore ez van a fejemben, de lehet varok az asusokra vagy az uj macbook prora (bar ha Air-esitik akkor nemsok remeny van dgpu-ra, igy jatekokra, ezert asus marad ha addig meg nem rendelem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest