Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hanee

senior tag

válasz T1B3R1U5 #335 üzenetére

Szia!

3D-s modellezéshez - ha jól tudom - a proci a lényeg, a számítások miatt (illetve a kép minősége, de az nem is kérdéses jelen esetben, hogy jó!).

Ez a gép elég jónak néz ki "gép szempontból", csak nem értem, minek ekkora batárnagy notebook ha a hordozhatóság szempont? Szerintem elég lenne egy 15,4"-es is, sőt még az is elég nehéz (majdnem 3 kg).. lehet, hogy így leírva nem tűnik soknak, de azért amikor viszed a notit + töltő + tápkábel + egér + irataid + cuccaid, na egy kicsit válleszakadós a történet.

A full HD inkább filmnézéseknél fontos, nem?

A videokártyával valószínűleg elégedett leszel, egyébként találsz a neten teszteket rá (google-ba beírod a típust és hogy test), ahol azt is el tudod dönteni, hogy milyen játékokra jó.

Azért azt tudd, hogy a notebook-ok esetében ezek a hardware teljesítmény dolgok kicsit csalókák. Soha nem lesz olyan gyors, mint egy azonos paraméterekkel rendelkező asztali gép. És nem is játékra való, persze biztos mennek rajta a hardware-eknek megfelelő játékok, de elsősorban nem arra valók.

Ja, és hogy ne ess mások hibájába: XP alá nincsenek mindenhez jó driverek! Szóval erősen javasolt a Vista használata annak, aki nem akar vele szívni.

hanee

Új hozzászólás Aktív témák