- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, ez most egy visszalépés az előző modellhez képest! Én nem is értem az Acert, őszintén szólva!
Nekem Acer Aspire V 15 Nitro van(i5-6200U Skylake, GTX 950m, FHD IPS) és az egy nagyon jó gép!
A max fényereje is valamivel 300 nit felett van, direkt úgy választottam ki a sok notebookcheckes tesztből, hogy megfeleljen az én igényeimnek. Hangszórója szintén nagyon jó, Dolby támogatással van.
Játszok rajta játékokat rendszeresen, rajta a BF1-től kezdve a új Doomon át minden, a Doom az mindenféle megkötések nélkül max beállításokkal futtatható, a BF1 FHD minden lowon. S nem vettem észre, hogy visszavenne az órajelből, több óra után is játszható élményt ad.
S örülök hogy SSHD van benne, mert az előző notebookomban egy 128-as SSDn kellett elférnem, s nyomorognom kellett. Itt ez nincs, minden hogy 5 vagy 50 giga a game, ugyanúgy elfér a merevlemezen.Én nagyon örülök, hogy került rá CD meghajtó is - mert bár csak ritkán használom - de amikor kell, akkor azért tényleg jól jön!
Szóval nem tudom mit csinált most az Acer(talán spórolni akartak?), mert tudnak ők jó gépet csinálni, de ez most nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest