- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali! Hát eléggé alá kell verni, különben meglepő dolgokat csinál; első alkalmakkor tök jó eredményeket hoz, aztán másnap jönnek a 4-5 fokkal melegebb mérések. Végül valaki mondta a baráti topic-ban, hogy meg kell küldeni rendesen az anyaggal. így is tettem, mintha fillére fehér paszta lenne és tádám: máris nyertem 4 fokot! A legjobb egyébként az a paszta amit az IBM gépekhez adnak; valami SilMore gyártmány, de ez nem a fehér, hanem szürke. Először olyan volt a proci alatt, és azzal masszívan 39-40 fokos volt, gondoltam, hogy majd az MX2-vel faszán 35 fokos lesz. Hát nem. 45 fokos lett
-
-
katt777
félisten
Annyit mondok: HIS IceQ. Innentől minden ATI-s tudja, mire gondolok.
Ez a cikk címe: AC Accelero Xtreme GTX 280 Idézet a cikkből "megpróbálkozom az Arctic Cooling hűtőjével. Igazság szerint ez is a gtx 260, 280-ra való, de úgy gondoltam, hogy ezt a részlet problémát át tudom hidalni kiegészítőkkel" Közben persze írod, hogy az alap egy GTX285, de akkor nem lenne célszerű a címet is átírni, ha már arra modoltad a hűtőt?
Szerintem jobb lenne, mert mégiscsak az lett belőle. Érti az ember, csak a nyelvérzéke birizgálja az agyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest