Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominiator
aktív tag
Mennyire normális az hogy a 280-am ac extreme hűtéssel. Furmarkban 1920x-es felbontásban 100fok fölé megy?
Szerintem valami nem kóser -
raus
aktív tag
Gratula!
Nagyon jo az iras.
Asszem beszerzek egyet en is.
Linkeld be legyszi az nvidia-s hatterkepet, hogy honnan szedted le. Nagyon durva jo sztem. -
Osiris
őstag
Arról esetleg van valami tapasztalat, hogy az új hűtővel mennyivel lehet jobban megemelni a vga órajeleit mint elötte?
-
L4R$()n
tag
Hajrá AC! nálam is jó szolgálatot tesz a kisebb testvér a TwinTurbo
Grat a teszthez, jó lett
-
- = Zk = -
félisten
Gratulálok a cikkhez. Rendezett, igényes... Nagyon tanulságos és elgondolkodtató érzésem szerint.Látható, hogy nem keveset nyertél ezzel a kis "átoperálással".
Sőt. ATI fan vagyok, hamár szóba került.....
-
Henk
veterán
Van benne valami amit mondasz, de mégsem kreáltam egy új hűtőt, sőt a hűtőn nem is változtattam csak a ram bordák lettek kiegészítve mert kevésnek bizonyultak.
KillHates: én meg ott tartok, hogy semmi különbséget nem érzek a paszták között, mindegy, hogy AS5, MX3 vagy Proli.
kpal: -
kpal
nagyúr
Jó irás...
-
Hali! Hát eléggé alá kell verni, különben meglepő dolgokat csinál; első alkalmakkor tök jó eredményeket hoz, aztán másnap jönnek a 4-5 fokkal melegebb mérések. Végül valaki mondta a baráti topic-ban, hogy meg kell küldeni rendesen az anyaggal. így is tettem, mintha fillére fehér paszta lenne és tádám: máris nyertem 4 fokot! A legjobb egyébként az a paszta amit az IBM gépekhez adnak; valami SilMore gyártmány, de ez nem a fehér, hanem szürke. Először olyan volt a proci alatt, és azzal masszívan 39-40 fokos volt, gondoltam, hogy majd az MX2-vel faszán 35 fokos lesz. Hát nem. 45 fokos lett
-
-
proci985
MODERÁTOR
az ára relativ. én anno használtan vettem 8kért hűtést az akkor kb 30kt érő 3870emre (értsd, halkítható és jó hűtő alapból), mert nekem nem felelt meg. ezt a pillanatot azóta is az egyik legjobb döntésemnek tartom a géppel kapcsolatban. jelenleg halk és nem megy 45 fok fölé. mármint terhelve. nem rossz az a Thermalright hűtő, csak drága
tesztért köszönet
-
Jó írás!
Látom el vagy látva orbitális nagy dögökkel!
Jött a nagykerbe AC-s cucc dögivel. Ha a Swif2-eseket le akarod cserélni -
Henk
veterán
Miért írnám át a címet, ez a hűtő neve. Attól, hogy másmilyen kártyára rakom attól a hűtő nem változik. Sőt a kártya sem lett 280 mert a hűtőre ez van írva, szerintem. Sajnos nem kapni a 285-re rávaló hűtőt, így kellett megoldanom. Úgy kezdődik a cikk, hogy 285, meg még párszor elhangzik. Akinek ilyen karija van azt valószínű érdekelni fogja, hogy mégis van megoldás, ha hűtőt akar cserélni és nem vizezni akar.
AXisBOLD: pontosan így van, nincs több gyenge láncszem.
Az AC ventik annyira nem hiányoznak, azzal nem voltam annyira elégedett mint a vga hűtővel. -
AXisBOLD
addikt
az utolsó gyenge láncszemet is kivetted, faszányos konfig lett
bika hűtő! és még csendes is
, visszasírja az AC házventijeidet
-
katt777
félisten
Annyit mondok: HIS IceQ. Innentől minden ATI-s tudja, mire gondolok.
Ez a cikk címe: AC Accelero Xtreme GTX 280 Idézet a cikkből "megpróbálkozom az Arctic Cooling hűtőjével. Igazság szerint ez is a gtx 260, 280-ra való, de úgy gondoltam, hogy ezt a részlet problémát át tudom hidalni kiegészítőkkel" Közben persze írod, hogy az alap egy GTX285, de akkor nem lenne célszerű a címet is átírni, ha már arra modoltad a hűtőt?
Szerintem jobb lenne, mert mégiscsak az lett belőle. Érti az ember, csak a nyelvérzéke birizgálja az agyát...
-
PH-User
addikt
Köszi, remek teszt, sokat számít a másik hűtő.
-
Henk
veterán
Majd ha kapnál olyan hűtésű kártyát. Pont az ati nem arról híres. Az, hogy nekem nem felelt meg a gyári az megint más dolog. Mint írtam az elején sokan a gyárira esküsznek, ennyi. Aki meg gtx285-öt vesz az valószínű nem spórolgat a hűtő árán, ez nem az a kategória.
De azon én is tűnődök, hogy mi a gond azzal, ha 280GTX-re tervezett hűtőt egy 280GTX-re szerelsz fel... ezt meg teljesen nem értem mire írtad.
JoolsNOS: talán mert egyéni. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #1 üzenetére
Jaj, elnézést kérek.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem laragirl-nek, aki nélkül ez a teszt nem jöhetett volna létre, hiszen az ő példáján felbuzdulva döntöttem a hűtő vásárlása mellett.
A gyári hűtő szétvágása azért nem mindenkinél járható út, gari esetén nem előny.
Nálam fánkkal 63 fok a gpu, de akkor 30%-on megy a venti, nem gyorsítja még fel.
JoolsNOS: gyári hűtőre azért kell a burkolat mert különben a venti szétfújná minden fele a levegőt, az vezeti a megfelelő irányba, helyekre.
D1Rect: nem vagyok elájulva az AC cuccoktól, de ezzzel most elégedett vagyok. Az ára valóban nem kevés, de a Thermalright hűtője ugyanerre a karira 17k.
Cthulhu Dawn: ez eddig fel sem tűnt.
Na mindjárt átírom alkoholos filccel.
Ja és köszi mindenkinek. -
Cthulhu Dawn
őstag
Ejjj, a hűtő átnevezte a kártyát gtx280-nak.
-
Nagyon jók ezek az AC hűtők, csak az áruk tényleg súrolja a lélektani küszöböt.
Sajna felülről. -
Laci_a_Paci
tag
Elég király lett a cikk, köszi... Bár én egyelőre maradok az ATimnál (csak h az ATi fanosra is reagáljon vki) amin egy accelero twin turbo van.
-
LackoMester
addikt
jó kis írás,jó kis kari+hütö,meg a gép sem eldobni való
-
total90
veterán
Jó kis hűtő és jól rá is raktad
Az ATI fanok meg még meg sem jelentek?
-
Tituka
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
Szép! Tanulságos!
Egyébként a gyári burkolat is elég jól felel a melegedésért nem? -
laragirl83
őstag
Grat, jó írás!
Azért megemlíthettél volnaEgyébiránt pedig itt van az általam is megvalósított barkács VRM hűtéses dolog!
KATTVagyis gyári borda VRM-re eső részének levágása vasfűrésszel, és azt vissztenni
Csak összehasonlítás képpen ha valakinek nem elég meggyőzőeka 280asoddal elért hőfokok, nálam gpu 45 fok max, bármit csinálok load, idleben pedig 36-37 fok.
VRM alapon 38 fok, FurMarkkal izzítva max. 75
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged