- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Van benne valami amit mondasz, de mégsem kreáltam egy új hűtőt, sőt a hűtőn nem is változtattam csak a ram bordák lettek kiegészítve mert kevésnek bizonyultak.
KillHates: én meg ott tartok, hogy semmi különbséget nem érzek a paszták között, mindegy, hogy AS5, MX3 vagy Proli.
kpal: -
Henk
veterán
Miért írnám át a címet, ez a hűtő neve. Attól, hogy másmilyen kártyára rakom attól a hűtő nem változik. Sőt a kártya sem lett 280 mert a hűtőre ez van írva, szerintem. Sajnos nem kapni a 285-re rávaló hűtőt, így kellett megoldanom. Úgy kezdődik a cikk, hogy 285, meg még párszor elhangzik. Akinek ilyen karija van azt valószínű érdekelni fogja, hogy mégis van megoldás, ha hűtőt akar cserélni és nem vizezni akar.
AXisBOLD: pontosan így van, nincs több gyenge láncszem.
Az AC ventik annyira nem hiányoznak, azzal nem voltam annyira elégedett mint a vga hűtővel. -
Henk
veterán
Majd ha kapnál olyan hűtésű kártyát. Pont az ati nem arról híres. Az, hogy nekem nem felelt meg a gyári az megint más dolog. Mint írtam az elején sokan a gyárira esküsznek, ennyi. Aki meg gtx285-öt vesz az valószínű nem spórolgat a hűtő árán, ez nem az a kategória.
De azon én is tűnődök, hogy mi a gond azzal, ha 280GTX-re tervezett hűtőt egy 280GTX-re szerelsz fel... ezt meg teljesen nem értem mire írtad.
JoolsNOS: talán mert egyéni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Anime filmek és sorozatok
- Videó stream letöltése
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged